reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Nie straszę, ale nawet w 40tc może coś pójść nie tak.Niby tak ale z tyłu głowy mam że coś może pójść nie tak
To już teraz nie zalezy od Ciebie.
Okej :/Nie straszę, ale nawet w 40tc może coś pójść nie tak.
To już teraz nie zalezy od Ciebie.
Devin
Moderator
Musi już być. U mnie 6+2 byłoWitam! 9 grudnia byłam u ginekologa potwierdził ciążę 5 tydzień fasolka miała 2,5mm mówił ze jest także ciałko żółte. Idę teraz 23 grudnia na wizytę myślicie że będzie już serduszko słychać ?
Maggieslawa
Podejdz do tego bardzo na spokojnie. Nawet jezeli nie bedzie serduszka to nie jest to nikogo wina, zwlaszcza twoja. Tak czasami bywa. Ja przy pierwszej ciazy super sie cieszylam az tu nagle w 12 tyg przyszlo plamienie a w 13 poronienie. Podejrzenia padly ze zarodek przestal sie rozwijac ok 10tyg. A jeszcze w 9 tyg widzialam serduszko.Okej :/
Z druga ciaza bylam pewna obaw, nie chcialam za wczesnie robic usg by sie nie stresowac. Usg w 8tyg potwierdzilo serduszko ale ja po wczesniejszych doswiadczeniach nie potrafilam sie cieszyc. Dopiero jakos po pierwszym prenatalnym bylam spokojniejsza ale obawa z tylu glowy byla az do momentu porodu gdy pierwszy raz ujrzalam moja cudowna kruszynke.
Zycze duzo spokoju bo stres w ciazy nie jest wskazany.
Brzoskwinka@
Początkująca w BB
Ja mam podobna sytuację może którąś mama pomoże miesiaczka ostatnia 30 października skoczyła siw jakoś do 3 listopada. Miałam dostać następna 30 listopada . 1 grudnia zrobiłam test ciążowy pozytywny I wyraźne dwie kreski . Poszłam następnego dnia do ginekologa okazało się że jeszcze nic nie widać. Zrobiłam hcg pierwszy pomiar 1539,00 po 48h 2947,00. Pani doktor mówiła że bardzo dobry przyrost . Wizyta następna 20 grudnia byłam 2 na wizycie . Widoczne 2 pecherzyki ciazowe narzie bez zarodka . Jeden pecherzyk ma 5+6 dni drugi 6+2 dni . Wymaory pecherzuka 14,5 i 10,5 mm . Narazie bez zarodka czy to normalne Pani doktor kazała przyjść 2 stycznia żeby zobaczyć. Czy którąś mamusia tak miala ? Że chociaż w jednym pojawił siw zarodek ? Albo w obu . Piesza córeczka ma 3 latka w domku czeka ubłaganie na maluszka lub maluszki
Lady Loka
TAk, normalne.Ja mam podobna sytuację może którąś mama pomoże miesiaczka ostatnia 30 października skoczyła siw jakoś do 3 listopada. Miałam dostać następna 30 listopada . 1 grudnia zrobiłam test ciążowy pozytywny I wyraźne dwie kreski . Poszłam następnego dnia do ginekologa okazało się że jeszcze nic nie widać. Zrobiłam hcg pierwszy pomiar 1539,00 po 48h 2947,00. Pani doktor mówiła że bardzo dobry przyrost . Wizyta następna 20 grudnia byłam 2 na wizycie . Widoczne 2 pecherzyki ciazowe narzie bez zarodka . Jeden pecherzyk ma 5+6 dni drugi 6+2 dni . Wymaory pecherzuka 14,5 i 10,5 mm . Narazie bez zarodka czy to normalne Pani doktor kazała przyjść 2 stycznia żeby zobaczyć. Czy którąś mamusia tak miala ? Że chociaż w jednym pojawił siw zarodek ? Albo w obu . Piesza córeczka ma 3 latka w domku czeka ubłaganie na maluszka lub maluszki
Brzoskwinka@
Początkująca w BB
Czyli narzie jeszcze nie mam się martwić tym że nie ma maluszka tam jeszcze ?TAk, normalne.
olka11135
Czyli narzie jeszcze nie mam się martwić tym że nie ma maluszka tam jeszcze ?
Dopiero przy pęcherzyku 25mm uznaje się tzw puste jajo płodowe
reklama
Zawsze może, nikt nie daje gwarancji na nicNiby tak ale z tyłu głowy mam że coś może pójść nie tak