Witajcie. Jestem w ciąży, byłam tydzień temu na usg i nie było serduszka. To był 6t2d. Cykle miałam 35 dniowe. Myślicie, że teraz powinno być widać bicie serduszka? Myślę, czy nie pójść w sobotę, to będzie 7t3d. Boję się, że nie będzie biło.. A dłużej już nie wytrzymam.. A nie chce też pójść za wczesnie. Mam objawy ciąży, wszystko jest pozornie ok..
reklama
blondynka11
Fanka BB :)
Ja mam aż 4 tygodnie różnicy. Nie ma sie czym stresować po prostu owulacja sie przesunęła i dlatego taka różnica. U mnie wszystko rozwija sie prawidłowo jestem już 22+3 i jak narazie ciąża wzorcowa. Nie stresuj sie to nic nie pomoże [emoji3590]Teraz ja czekam. Byłam dziś na wizycie OM 7+2, według usg 5+2 i jest tylko pęcherzyk z czymś. Nie sądzicie, że jest to za duża różnica aż 2 tygodni? Boję się, że nic z tego nie będzie...
reklama
marta18691
Dokładnie. Ja miałam też 2tyg różnicy potem to się wyrównałoJa mam aż 4 tygodnie różnicy. Nie ma sie czym stresować po prostu owulacja sie przesunęła i dlatego taka różnica. U mnie wszystko rozwija sie prawidłowo jestem już 22+3 i jak narazie ciąża wzorcowa. Nie stresuj sie to nic nie pomoże [emoji3590]
wesola_mamusia
Dziękuję za słowa otuchy
Jak sie potoczyła Twoja sytuacja??Dziękuję za słowa otuchy
Jak sie potoczyła Twoja sytuacja??Dziękuję za słowa otuchy