Witajcie. Jestem w ciąży, byłam tydzień temu na usg i nie było serduszka. To był 6t2d. Cykle miałam 35 dniowe. Myślicie, że teraz powinno być widać bicie serduszka? Myślę, czy nie pójść w sobotę, to będzie 7t3d. Boję się, że nie będzie biło.. A dłużej już nie wytrzymam.. A nie chce też pójść za wczesnie. Mam objawy ciąży, wszystko jest pozornie ok..
reklama
Kinga91
Fanka BB :)
Witaj, ja na pierwszej wizycie byłam w 7tc. Serduszka jeszcze nie było widać. Ginekolog stwierdziła że jeszcze widocznie za wcześnie albo ciąża jest młodsza niż wychodziło z obliczeń.Witajcie. Jestem w ciąży, byłam tydzień temu na usg i nie było serduszka. To był 6t2d. Cykle miałam 35 dniowe. Myślicie, że teraz powinno być widać bicie serduszka? Myślę, czy nie pójść w sobotę, to będzie 7t3d. Boję się, że nie będzie biło.. A dłużej już nie wytrzymam.. A nie chce też pójść za wczesnie. Mam objawy ciąży, wszystko jest pozornie ok..
Kolejna wizyta była w 9 tyg i serduszko było już pięknie widoczne
Patrycja35
Mi prawie w 8 tyg.sie pokazalo...pytal sie mnie lekarz czy mam objawy..i czy piersi bolą....mnie bolaly i jestem w 32tyg .. jezeli ciałko żółte jest...trzeba chwilke poczekac...mowia ze widac zarodek majac bete 1000 ja mialam prawie 40000i sie mi dopiero pokazal..nie martw sie na zasWitajcie. Jestem w ciąży, byłam tydzień temu na usg i nie było serduszka. To był 6t2d. Cykle miałam 35 dniowe. Myślicie, że teraz powinno być widać bicie serduszka? Myślę, czy nie pójść w sobotę, to będzie 7t3d. Boję się, że nie będzie biło.. A dłużej już nie wytrzymam.. A nie chce też pójść za wczesnie. Mam objawy ciąży, wszystko jest pozornie ok..
Piersi raz bolą, raz nie, ale mdłości są. Wymiary zarodka są dobre 0,4cm ale w sobotę to już chyba pójdęMi prawie w 8 tyg.sie pokazalo...pytal sie mnie lekarz czy mam objawy..i czy piersi bolą....mnie bolaly i jestem w 32tyg .. jezeli ciałko żółte jest...trzeba chwilke poczekac...mowia ze widac zarodek majac bete 1000 ja mialam prawie 40000i sie mi dopiero pokazal..nie martw sie na zas
Patrycja35
Ja co tydz chodzilamPiersi raz bolą, raz nie, ale mdłości są. Wymiary zarodka są dobre 0,4cm ale w sobotę to już chyba pójdę
Jak sie zarodek pokazal az gaci zapomnialam zabrac
Bo bylam w sukience..wylecialam z gabinetu jak szalona..trzymam mocno kciuki..daj znac!
Jeśli nie możesz wytrzymać to idź ale nie denerwuj się gdyby jeszcze nie było widoczne.
Nie wiem czy miałaś monitoring cyklu, ale jeśli nie, to owulacja mogła być później, a do tego czas na zagnieżdżenie i ciąża może być po prostu młodsza niż to, co wynika z ostatniej miesiączki.
Nie wiem czy miałaś monitoring cyklu, ale jeśli nie, to owulacja mogła być później, a do tego czas na zagnieżdżenie i ciąża może być po prostu młodsza niż to, co wynika z ostatniej miesiączki.
Byłam 14 dni po 1 dniu miesiączki i na usg w jajowodzie widoczny był pecherzyk Graffa, więc owulacja była napewno później mam nadzieję, że już coś będzie widać. Bo ja taka panikara jestemJeśli nie możesz wytrzymać to idź ale nie denerwuj się gdyby jeszcze nie było widoczne.
Kochana spokojnie To dopiero początek. Nie zaczynaj tego wyjątkowego czasu od lęku i paniki, bo później będziesz się tak bać przed każdym badaniem i każdą wizytą. Spróbuj sobie to wszystko poukładać w głowie.Byłam 14 dni po 1 dniu miesiączki i na usg w jajowodzie widoczny był pecherzyk Graffa, więc owulacja była napewno później mam nadzieję, że już coś będzie widać. Bo ja taka panikara jestem
Mam nadzieję, że zobaczysz serduszko i się trochę uspokoisz. Ale jeśli nie to pamiętaj, że to jeszcze nic złego nie znaczy.
reklama
reklama
wesola_mamusia
Teraz ja czekam. Byłam dziś na wizycie OM 7+2, według usg 5+2 i jest tylko pęcherzyk z czymś. Nie sądzicie, że jest to za duża różnica aż 2 tygodni? Boję się, że nic z tego nie będzie...