reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BHCG bardzo wolny przyrost - czy u kogoś skończył się happy endem?

reklama
Cześć dziewczyny,
Martwi mnie słaby przyrost bthcg. Ostatnią miesiączkę miałam 23.09. Owulacja była 04.10.
Pierwszy test zrobiony 18.10 dwie kreski.
Testy z krwi
18.10 117
22.10 360
25.10 670
29.10 1070
Zamartwiam się słabymi przyrostami...
27.10 byłam na USG i lekarz powiedzial że widzi prawdopodobnie w macicy pęcherzyk wielkości ok 5mm. Kolejne badanie mam 5 listopada. Jak myślicie, czy jest szansa, że wszystko będzie dobrze. Dodam, że w międzyczasie miałam robiony progesteron i oba wyniki ok 48. Mam lekkie ukłucia bardziej po jednej stronie, czasami też delikatnie zaboli mnie brzuch, ale jest to chwilowe i sporadyczne. Piersi są bardziej pełniejsze, więcej objawów nie mam. Obecnie jest to 5 tydzień i 4 dzień ciąży.

Cześć dziewczyny,
Martwi mnie słaby przyrost bthcg. Ostatnią miesiączkę miałam 23.09. Owulacja była 04.10.
Pierwszy test zrobiony 18.10 dwie kreski.
Testy z krwi
18.10 117
22.10 360
25.10 670
29.10 1070
Zamartwiam się słabymi przyrostami...
27.10 byłam na USG i lekarz powiedzial że widzi prawdopodobnie w macicy pęcherzyk wielkości ok 5mm. Kolejne badanie mam 5 listopada. Jak myślicie, czy jest szansa, że wszystko będzie dobrze. Dodam, że w międzyczasie miałam robiony progesteron i oba wyniki ok 48. Mam lekkie ukłucia bardziej po jednej stronie, czasami też delikatnie zaboli mnie brzuch, ale jest to chwilowe i sporadyczne. Piersi są bardziej pełniejsze, więcej objawów nie mam. Obecnie jest to 5 tydzień i 4 dzień ciąży.
Ostatnie dwa przyrosty rzeczywiście poniżej normy. :( Jeśli chodzi o kłucie i czy ból brzucha, nie sugeruj się tym, w zdrowej ciąży też występują. Progesteron bardzo ładny.
Powiem tak, i tak nic nie zrobisz, zamartwianie się nie ma sensu. :) 4.11 to już za chwilę, pójdziesz na USG i wszystko się wyjaśni. :) Trzymam kciuki!

Ostatnie dwa przyrosty rzeczywiście poniżej normy. :( Jeśli chodzi o kłucie i czy ból brzucha, nie sugeruj się tym, w zdrowej ciąży też występują. Progesteron bardzo ładny.
Powiem tak, i tak nic nie zrobisz, zamartwianie się nie ma sensu. :) 4.11 to już za chwilę, pójdziesz na USG i wszystko się wyjaśni. :) Trzymam kciuki!
Dziękuję za słowa otuchy 🙂

Do góry