reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Bezsennosc

reklama
Zgadzam się z Ewą co do witaminy B6 sama mam spore problemy z snem jest jedna wielka masakra lekarz właśnie zalecił mi witamine b6 oraz b12 okazało się że mam ich niedobór w organizmie . Od jakiegoś czasu suplementuje te witaminy i stopniowo widzę poprawę także moim zdaniem warto popatrzeć pod tym kontem

Bardzo Ci współczuję, ale musisz po prostu odczekać. Na bezsenność nie maa leku.Warto przed snem poczytać Biblię, bo małe literki i dość trudny tekst może usypiać, na mnie działa dobrze. Spróbuj

Kochana i jak z twoimi problemami ze spaniem?? Ja ze swoimi borykam się juz dobre półtora miesiąca jest masakra jestem ciekawa czy u ciebie jakieś postępy nastąpiły
Hmm raz lepiej raz gorzej. Teraz od tygodnia gorzej śpię ale mam gonitwe myśli. W takich przypadkach wspomagam się doraźnie hydroksyzyna. Zauważyłam że to się zmienia. Najpierw nie spalam 2 mce. Potem 2 mce było względnie dobrze. Teraz znowu coś gorzej

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Spróbuj wstać i porobić nocy coś co cię mega nudzi np prasować. Myślę że w czwarta noc zasniesz bo organizm na samą myśl o prasowaniu będzie wolał spać ;)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry