reklama
Jesteś pewnie na tyle zmęczona, że nie możesz zasnac aaaalbo właśnie podświadomie działa strach.Mysle, że nie masz powodu do obaw. Ja przez jakies pierwsze 3 miesiące chodziłam spać o 19)
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się nie bałam, bo już i koleżanki mówiły i czytałam w internecie, że na początku ciąży jest się zmęczonym. Byłam przygotowana na to i po prostu pozwalalam sobie bez strachu odpłynąć
Cześć :-) ja też potwierdzam , nie ma podowu do obaw. Na początku ciąży ciągle spałam. W Twoim przypadku polecam melisę przed snem, tak jak już ktoś wcześniej pisał :-) pomocna może okazać się też dobra poduszka.
Kiedy nie byłam w ciąży i miałam problem z zasypianiem pomagały mi jeszcze ciekawe książki- zawsze to milsze sny i odprężenie :-)
Za to teraz -28tydzien mam odwrotnie, często nie śpię albo się budzę bo dzidziuś się rusza. No i stosuję sprawdzone wcześniej metody :-)
Pozdrawiam :-)
Kiedy nie byłam w ciąży i miałam problem z zasypianiem pomagały mi jeszcze ciekawe książki- zawsze to milsze sny i odprężenie :-)
Za to teraz -28tydzien mam odwrotnie, często nie śpię albo się budzę bo dzidziuś się rusza. No i stosuję sprawdzone wcześniej metody :-)
Pozdrawiam :-)
Jesteś pewnie na tyle zmęczona, że nie możesz zasnac aaaalbo właśnie podświadomie działa strach.
Ja się nie bałam, bo już i koleżanki mówiły i czytałam w internecie, że na początku ciąży jest się zmęczonym. Byłam przygotowana na to i po prostu pozwalalam sobie bez strachu odpłynąć
Myśle, ze właśnie był to stres i pewnie reakcja mojego organizmu na szalejace hormony. Teraz za to śpię na potęgę bardzo możliwe ze były to tez same początki ciąży, bo na pierwszym usg gdzie powinnam być w 8 tygodniu, wyszło ze fasolka wskazuje na 5tydz 5dni.. Teraz czekam na wyniki bety czy to tak wczesna ciąża czy sie zatrzymała trzymajcie kciuki! Nie poddajemy sie
Dziękuje za wszystkie odpowiedzi
Dziękuje za wszystkie odpowiedzi
Paulina_wrzesień12
Fanka BB :)
Jestem już w 12 tygodniu i mogłabym spać spać spać [emoji16][emoji16][emoji16] a początki zawsze są trudne dlatego nie zrażajcie się dziewczyny
Ewelina271990
Ja do 4 miesiaca strasznie źle się czułam były dni,że nie mogłam nawet wstać z łożka,jeden dzień spałam i spałam drugi dzień nie mogłam spać.Wymioty nic jeść nie mogłam co tylko mogłam to woda,owoce i chleb z pasztetem.Prawie 2 miesiące codziennie bolała mnie głowa ból był nie do wytrzymania i co najgorsze nic nie pomagało.Zrobienie herbaty było nie lada wyzwanie wystarczyło,że będę stała przez chwilę już nogi same mi się uginały nie miałam siły stać.Myślałam,że nie dotrwam a już 25 tydzień.
Ja do 4 miesiaca strasznie źle się czułam były dni,że nie mogłam nawet wstać z łożka,jeden dzień spałam i spałam drugi dzień nie mogłam spać.Wymioty nic jeść nie mogłam co tylko mogłam to woda,owoce i chleb z pasztetem.Prawie 2 miesiące codziennie bolała mnie głowa ból był nie do wytrzymania i co najgorsze nic nie pomagało.Zrobienie herbaty było nie lada wyzwanie wystarczyło,że będę stała przez chwilę już nogi same mi się uginały nie miałam siły stać.Myślałam,że nie dotrwam a już 25 tydzień.
Ja też sie bardzo źle czułam. Niestety dla mnie źle sie skończyło, bo w 9tym tygodniu dzidziuś przestał sie rozwijać Masz wielkie szczęście, ciesz się nim
reklama
Ewelina271990
W poprzedniej ciąży też źle się czułam strasznie i czułam, że coś jest nie tak i w 10 tyg poroniłamJa też sie bardzo źle czułam. Niestety dla mnie źle sie skończyło, bo w 9tym tygodniu dzidziuś przestał sie rozwijać Masz wielkie szczęście, ciesz się nim
Podziel się: