http://zlotemysli.pl/dudi83,1/ - strona z ebookami i książkami, ale w zakładce darmowe ebooki są do pobrania czasami ciekawe poradniki. Na tę chwilę jest dostępny m.in. "Odchudzanie - fakty i mity", na pewno się przyda :-)
reklama
Odnośnie http://kataloo.pl - sprawdziłam i katalogi rzeczywiście dochodzą, jak dotąd dostałam wszystkie.
Marta1981
Rodzyneczka
Wklepujesz,że dziecko ma 4 m-ce i przysyłają próbki na każdy etap rozwoju dziecka,klikasz zakładkę KONTAKT Nestlé Polska SA - Dziecko
dorinda
Początkująca w BB
www.betterware-polska.eu
W formularzu kontaktowym trzeba tylko zaznaczyć, że się chce bezpłatny katalog (wysyłka na terenie Polski).
W formularzu kontaktowym trzeba tylko zaznaczyć, że się chce bezpłatny katalog (wysyłka na terenie Polski).
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Dziewczyny jesteście poprostu świetne :-). Jak będę coś wiedziała o jakiś darmowych próbkach dla maluchów, to dam znać. Jak narazie wejdźcie sobie na www.bobovita.com.pl. Są tam świetne konkursy, przysyłają próbki dla pociech i można co nieco poczytać.
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
fanta20062, dostalas jakies probki z bobovity? ja jestem zarejestrowana juz dluzszy czas, corka ma 8miesiecy zadna probka do nas nie doszla...
Co jakiś czas mi przysyłają różne pierdołki. Teraz np. dostałam od nich: "Poradnik żywienia większego dziecka" (powinnam dostać jeszcze 2; jak dziecko skończy 4 miesiące i chyba pół roku ale jakś do mnie nie doszły:-(, a szkoda). W paczce były przepisy, katalog zabawek (tu masz stronkę: www.leomark.pl fajne i niedrogie zabaweczki), próbki z dwoma kaszkami po 9 miesiącu i mleko po roku.
Jeśli nie dostajesz nic od nich to spróbuj może na www.bebiko.com.pl, ewentualnie napisz do serwisu konsumeckiego, a wszystkiego się dowiesz: serwis@nutricia.com.pl :-)
kurcze ciekawe czemu my nic nie dostalysmy...:-( sprobuje na tym bebiko, moze sie uda
dzieki za link, naprawde fajne zabawki:-) i ceny niezle ostatnio kupowalam szceniaczka uczniaczka z FP za 169zl u nas a tu prosze-108zl! akurat nie mam pomyslu za nic w swiecie na prezent dla Olki...
dzieki za link, naprawde fajne zabawki:-) i ceny niezle ostatnio kupowalam szceniaczka uczniaczka z FP za 169zl u nas a tu prosze-108zl! akurat nie mam pomyslu za nic w swiecie na prezent dla Olki...
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
kurcze ciekawe czemu my nic nie dostalysmy...:-( sprobuje na tym bebiko, moze sie uda
Nie ma sprawy :-). Fajnie, że mogłam się na coś przydać.W Leomark są naprawdę swietne zabawki, jest w czym wybierać i są nie drogie. Ja zastanawiam się nad drewnianymi klockami ale jeszcze jest to do przemyślenia (bo mój maluch jeszcze nie wyrósł z rzucania przedmiotami)
reklama
Podziel się: