reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Beta pozytywna, testy negatywne

POMOCY!!! :(
3 dni przed spodziewaną miesiączką zrobiłam test ciążowy z porannego moczu i z krwi betaHCG
Test z moczu wyszedł negatywny, betaHCG wykazała 11,440 mlU/ml
Dzisiaj jestem 1 dzień przed @
Zrobiłam 2 testy sikane z porannego moczu, w dalszym ciągu obydwa negatywne
Czy któraś z was tak miała? Na kolejną betę wybieram się w poniedziałek
Czy mam szanse?

reklama
Być może testy miały większą czulosc, sprawdź to na opakowaniu, albo może to jeszcze oznaczać biochema ale i tak zbadaj betę I wtedy się okaże wszystko:)

Jeśli 3 dni temu beta byla pozytywna, a dziś nadal nic na testach to albo masz wybitnie felerne testy albo niestety beta już spadła. Tak czy tak trzeba zrobić przyrost

POMOCY!!! :(
3 dni przed spodziewaną miesiączką zrobiłam test ciążowy z porannego moczu i z krwi betaHCG
Test z moczu wyszedł negatywny, betaHCG wykazała 11,440 mlU/ml
Dzisiaj jestem 1 dzień przed @
Zrobiłam 2 testy sikane z porannego moczu, w dalszym ciągu obydwa negatywne
Czy któraś z was tak miała? Na kolejną betę wybieram się w poniedziałek
Czy mam szanse?
Czułość testów nie ma często zbyt wiele wspólnego z realnym wykrywaniem ciąży. Trzymam kciuki i zobaczymy jutro jaki będzie przyrost 🙂

reklama
U mnie wszystkie testy o różnej czułości miały ledwo widoczną kreseczkę i nie wiedziałam czy mam się cieszyć czy nie, zrobiłam tego samego dnia betę a tam 186 😜 więc te testy to takie średnie.

Do góry