reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Beta hcg

reklama
a o których godzinach w dniu 9 i 11 miałaś pobieraną krew na badanie?

Faktycznie nie najlepiej to wygląda...

No to nie wygląda to niestety dobrze.
Przykro mi. Na tym etapie zazwyczaj beta pędzi i przyrosty są po 100-200%. U Ciebie jest ok 50%. Osobiście bym się nie nastawiała na pozytywne zakończenie.

Przy tej becie warto zrobić USG, by wykluczyć ciążę pozamaciczna.

Dzis, wieczorem mam wizyte, wyczytalam tez ze jesli jest ponad 1000 to juz tak sie nie podwaja, no nic na szczescie udalo mi sie umowic wizyte. Dziekuje za odp

Szkoda że zrobiłaś taką dużą przerwę między pierwszym pomiarem a drugim 😔 wtedy od razu byś wiedziała czy dobrze przyrasta na większych wartościach już ciężej to zobaczyć . Myślę że najlepiej jakbys poszła jutro zobaczyć jak to wygląda , czy wzrosło ale znowu nie dużo czy spadło . Najlepiej umówić się też no lekarza żeby właśnie zobaczył tak jak koleżanka wyżej pisze czy pęcherzyk jest w macicy . Po wyżej tysiąca z tego co wiem juz powinien być pęcherzyk

reklama
Do góry