staraczka33
Fanka BB :)
Laski dajcie już spokój, nie karmcie trolla
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękuję za pomoc, spróbuję się uspokoićBeta jest wiarygodna po 14 dniach.
To, że ktoś coś innego pisał, to znaczy, Że badanie zrobił za wcześnie.
Nie ma innej opcji, bo to organizm, a nie magia.
Ta, z identyczną historią i identycznymi pytaniami. I identycznym stylem pisania.jestem nowa na tym forum, nie dodawałam żadnego posta więc to musiała być inna dziewczyna, można się naczytać różnych historii w internecie stąd też te wszystkie wątpliwości
Polecam wizyte u psychologa, bo 4iesiace się stresować czymś, co nie ma szans mieć miejsca, szcSgolnie, że robiłaś badania - to trochę szkoda zdrowia.dziękuję za pomoc, spróbuję się uspokoić
Tam nawet stosunku nie byłoBeta Cię nie okłamie. Naprawdę potrzebujesz pomocy psychiatry skoro mimo testów, bety i USG, do tego kilka miesięcy po stosunku wkręcasz sobie ciążę.
wybiorę się do psychologa na pewno bo ta sytuacja mnie zwyczajnie wykańcza, nie daje sobie z nią radyPolecam wizyte u psychologa, bo 4iesiace się stresować czymś, co nie ma szans mieć miejsca, szcSgolnie, że robiłaś badania - to trochę szkoda zdrowia.
czyli nie ma sensu już robić usg? jeśli by coś było to tam na 100% byłoby widoczne?Polecam wizyte u psychologa, bo 4iesiace się stresować czymś, co nie ma szans mieć miejsca, szcSgolnie, że robiłaś badania - to trochę szkoda zdrowia.
Nie ma sensu lekarz na 200 % zobaczyłby na usg 17 tygodniowe dzieckoczyli nie ma sensu już robić usg? jeśli by coś było to tam na 100% byłoby widoczne?