reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Beta hcg

Ja też jutro powtarzam betę :)
A jak u Ciebie z przyrostem? Który masz TC?
Jutro sprawdzam dopiero przyrost . Miesiaczke mialam miec w niedziele lub w poniedzialek. A Beta wczoraj byla juz 125. Moje cykle to 25 26 dni . Takze jutro sie okaze czy wszystko idzie w dobrym kierunku. Dodatkowo mam hashimoto i o to glownie sie martwie w piatek mam endokrynologa .

reklama
Jutro sprawdzam dopiero przyrost . Miesiaczke mialam miec w niedziele lub w poniedzialek. A Beta wczoraj byla juz 125. Moje cykle to 25 26 dni . Takze jutro sie okaze czy wszystko idzie w dobrym kierunku. Dodatkowo mam hashimoto i o to glownie sie martwie w piatek mam endokrynologa .
Napewno będzie wszystko dobrze :)
Wiem,że łatwo się mówi, bo sama mam w głowie różne myśli.
3mam kciuki i daj znać jaki przyrost u Ciebie ❤️❤️❤️

Cześć dziewczyny! :) jestem w podobnej sytuacji.. 9 listopada miałam test bety na poziomie 105.5 (sądzilam, że to duży wynik..) dwie kreski na wszystkich testach ciążowych więc byłam przekonana, że jestem w tej ciąży już na 100%. Wczoraj wizyta u lekarza i sprowadził mnie na ziemię. Lekarz powiedział, że wynik jest bardzo mały, na USG oczywiście z takim wynikiem nic też nie było widać. Powiedział, że może być to ciąża biochemiczna i jeżeli pojawi się krwawienie to żeby traktować to jak normalny okres. Kazał zrobić betę jeszcze jutro i w poniedziałek. Ciekawa jestem jutrzejszego wyniku.

Cześć dziewczyny! :) jestem w podobnej sytuacji.. 9 listopada miałam test bety na poziomie 105.5 (sądzilam, że to duży wynik..) dwie kreski na wszystkich testach ciążowych więc byłam przekonana, że jestem w tej ciąży już na 100%. Wczoraj wizyta u lekarza i sprowadził mnie na ziemię. Lekarz powiedział, że wynik jest bardzo mały, na USG oczywiście z takim wynikiem nic też nie było widać. Powiedział, że może być to ciąża biochemiczna i jeżeli pojawi się krwawienie to żeby traktować to jak normalny okres. Kazał zrobić betę jeszcze jutro i w poniedziałek. Ciekawa jestem jutrzejszego wyniku.
Hej.
W którym DC robiłaś betę? Kiedy miałaś ostatnia @?

Jezu.. wez mnie nie stresuj😅 no juz mam nerwa przed jutrzejsza krwia.. gorszego niz wczesniej

reklama
DC 42, ostatnia @ 28 września, owulacja 18 października
Jak już poczytałam jakie to powinny być wartości to nie nastawiam się.
Nie zamartwiaj sie na zapas,może owulacja się przesunęła? Nie ma co porównywać wyników bety z innymi. Ja zaczęłam od 50 i też się martwiłam, dziewczyny uspokoiły mnie,żeby nie porównywać :)
3mam kciuki,żeby jednak wszystko było dobrze❤️daj znać po badaniu.

Do góry