reklama
Rozwiązanie
Raczej obstawiałabym ciążę pojedyńczą. Wynik nie jest jakoś mega wysoki po tych 48 h.Hej dziewczyny jestem w 10 dniu po owulacji. Pierwsza betę zrobiłam 2.01 wyszła ponad 596 drugą zrobiłam po 48h czyli dziś rano i wyszła już 1558 czy takie wyniki mogą świadczyć o ciąży mnogiej? @ powinnam dostać dopiero za 2 dni.
reklama
Ja nigdy nie powtarzalam bety. Jakoc lepiej sie nie stresowac i nie nakrecac. Zawsze robilam tylko raz by potwierdzic ciaze. Czy lekarz cos mowil dlaczego kazal Ci zrobic betę? Bylo cos widac na usg? Malo inf podajesz. Trzymam kciuki za Ciebie. I pamietaj ze bol brzucha w 1 tr jest częsty.
Niestety na usg nie było nic widać więc lekarz skierował mnie na betę. No i właśnie to są te moje dwa wyniki kolejną wizytę mam w czwartek
Ważne pytanie to takie, kiedy miałaś ostatnią miesiaczkę? Bo my tutaj możemy tylko gdybać. Wiem, że szukasz pocieszenia, ale moim zdaniem przygotuj się na najgorsze.
36 dni temu skończyła mi się moja ostatnia miesiączka.
moniczka2609
Fanka BB :)
Hej dziewczyny jestem w 10 dniu po owulacji. Pierwsza betę zrobiłam 2.01 wyszła ponad 596 drugą zrobiłam po 48h czyli dziś rano i wyszła już 1558 czy takie wyniki mogą świadczyć o ciąży mnogiej? @ powinnam dostać dopiero za 2 dni.
Hej dziewczyny jestem w 10 dniu po owulacji. Pierwsza betę zrobiłam 2.01 wyszła ponad 596 drugą zrobiłam po 48h czyli dziś rano i wyszła już 1558 czy takie wyniki mogą świadczyć o ciąży mnogiej? @ powinnam dostać dopiero za 2 dni.
10dpo to nawet ta pierwsza jest bardzo wysoka. Co do drugiego pomiaru to moze swiadczyc o ciazy mnogiej, ale wcale nie musi. Nie czytaj za duzo, bo pisza ze jak za maly przyrost zle, za duzy zle... Poczekaj na wizyte, nie ma co z tego wrozyc i sie denerwowac. Bedzie ok, wazne ze przyrasta
moniczka2609
Fanka BB :)
Szczerze to się nie denerwuje i też nie czytam chciałam tylko zapytać co sądzicie o tym [emoji16][emoji16] a wizytę mam 17.01
10dpo to nawet ta pierwsza jest bardzo wysoka. Co do drugiego pomiaru to moze swiadczyc o ciazy mnogiej, ale wcale nie musi. Nie czytaj za duzo, bo pisza ze jak za maly przyrost zle, za duzy zle... Poczekaj na wizyte, nie ma co z tego wrozyc i sie denerwowac. Bedzie ok, wazne ze przyrasta
reklama
Szczerze to się nie denerwuje i też nie czytam chciałam tylko zapytać co sądzicie o tym [emoji16][emoji16] a wizytę mam 17.01
Bedziesz wtedy wszystko wiedziala blizniaki sa extra