reklama
Rozwiązanie
Raczej obstawiałabym ciążę pojedyńczą. Wynik nie jest jakoś mega wysoki po tych 48 h.Hej dziewczyny jestem w 10 dniu po owulacji. Pierwsza betę zrobiłam 2.01 wyszła ponad 596 drugą zrobiłam po 48h czyli dziś rano i wyszła już 1558 czy takie wyniki mogą świadczyć o ciąży mnogiej? @ powinnam dostać dopiero za 2 dni.
Szansa zawsze jest, a nadzieja umiera ostatnia.
Czy oba badania były robione w tym samym laboratorium. O której godzinie była pobierana krew?
Jak na 4-dniowy przyrost, to jest faktycznie nieco za mało. Ale zawsze mógł się trafić jakiś błąd laboratorium.
Czy oba badania były robione w tym samym laboratorium. O której godzinie była pobierana krew?
Jak na 4-dniowy przyrost, to jest faktycznie nieco za mało. Ale zawsze mógł się trafić jakiś błąd laboratorium.
Jeszcze nic nie jest stracone. Najważniejsze, że jest przyrost.
Niestety nawet przy prawidłowych wzrostach bety nikt nie da gwarancji, że z ciążą jest wszystko w porządku.
Postaraj się nie stresować - czy byłaś już u ginekologa? Masz bóle brzucha lub plamienia?
Powtórz betę w środę - może w końcu ruszy i nie będzie Cię stresować.
Niestety nawet przy prawidłowych wzrostach bety nikt nie da gwarancji, że z ciążą jest wszystko w porządku.
Postaraj się nie stresować - czy byłaś już u ginekologa? Masz bóle brzucha lub plamienia?
Powtórz betę w środę - może w końcu ruszy i nie będzie Cię stresować.
jasani
Fanka BB :)
Przyrost jest zdecydowanie za mały moim zdaniem. U Ciebie powinien być już w granicach 1000 i albo dzisiaj załapałaś się już na spadek albo tak wolno rośnie. Niestety, ale nie znam przypadku, że przy tak słabym wzroście skończyło się dobrze. Przykro mi.
BaskaW
Ja nigdy nie powtarzalam bety. Jakoc lepiej sie nie stresowac i nie nakrecac. Zawsze robilam tylko raz by potwierdzic ciaze. Czy lekarz cos mowil dlaczego kazal Ci zrobic betę? Bylo cos widac na usg? Malo inf podajesz. Trzymam kciuki za Ciebie. I pamietaj ze bol brzucha w 1 tr jest częsty.
reklama
martynka999
Zaciekawiona BB
kurcze jak tak czytam to mam się obawiać wczoraj robiłam rano test wyszły 2 kreski z tym że jedna blada dziś rano znów zrobiłam z rana i też 2 kreski z Tym że już ta 2 ciemniejsza... i dziś byłam na hcg i wynik wyszedł 54,7 czyli mam się nie cieszyć że to ciąża ?? wizyte u gina mam teraz 7 w piątek
reklama
wisna
Dlaczego się nie cieszyć? Pewnie, że to ciąża. Gratulacje i powodzeniakurcze jak tak czytam to mam się obawiać wczoraj robiłam rano test wyszły 2 kreski z tym że jedna blada dziś rano znów zrobiłam z rana i też 2 kreski z Tym że już ta 2 ciemniejsza... i dziś byłam na hcg i wynik wyszedł 54,7 czyli mam się nie cieszyć że to ciąża ?? wizyte u gina mam teraz 7 w piątek