Witam. Mam pytanie po ilu dniach od stosunku beta hcg z krwi będzie juz na 100% wiarygodne. Czy 24 dni po stosunku to wystarczający czas, (mój wynik po 24 dniach <2.3)?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, 24 dni po ostatnim stosunku beta jest 100% wiarygodna. Nie jesteś w ciąży.Witam. Mam pytanie po ilu dniach od stosunku beta hcg z krwi będzie juz na 100% wiarygodne. Czy 24 dni po stosunku to wystarczający czas, (mój wynik po 24 dniach <2.3)?
dodałam w dwóch wątkach bo nie wiedziałam, który będzie lepszyWystarczy jeden watek, na ktorym zreszta dostalas odpowiedz. Nie spamuj forum.
dodałam w dwóch wątkach bo nie wiedziałam, który będzie lepszy
a według pani beta po 24 równiez jest wiarygodne tak?Wszyscy widza je w nowych postach, wiec nie ma to wiekszego znaczenia.
Ona już miała kilka wątków pod innym nickiemWystarczy jeden watek, na ktorym zreszta dostalas odpowiedz. Nie spamuj forum.
zadałam tylko jedno pytanieOna już miała kilka wątków pod innym nickiem
Mam wygrzebać poprzednie wcielenie? Nie ma sprawy!zadałam tylko jedno pytanie
nie potrzeba otrzymałam juz odpowiedź od Pani, nie doszukującej się drugiego dnaMam wygrzebać poprzednie wcielenie? Nie ma sprawy!