reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Beta a ciaza

Gabrysia27

Zaciekawiona BB
Witam. Proszę o pomoc bo chyba zwariuje.
Ostatnią miesiaczkę miałam 20.10.2020 kolejna miała być 16.11 więc tego dnia zrobiłam test wyszedł pozytywny z tym że ta druga kreska była bladziutka. 18.11 poszłam na badanie bety wynik 44.68. U ginekologa byłam 26.11 i niestety nie było widać nawet pęcherzyka. Pani doktor skierowała ponownie na badanie bety i wynik z 26.11 to 787.1 więc zadzwoniłam do Pani doktor kazała brać duphaston 2x1. I moje pytanie brzmi czy mam liczyć jeszcze ze ten pęcherzyk jak i cała reszta się pokaże czy już niebardzo?
Dodam że do pani ginekolog mam zadzwonić dopiero około 4 grudnia.
Proszę o pomoc
Pozdrawiam

reklama
Moja ciąża była z owulacji według moich obliczeń około 35dnia cyklu, w 46dc beta wynosila niecałe 500. Wiem że brzmi niewiarygodnie i wiele osób by powiedziało że nic z tego nie będzie ale po prostu mialam pozna owulację. Cała ciąża bezproblemowa[emoji846]
Moja w 37 dc wynosila 787. 1 i wierzę w to że będzie dobrze dzięki właśnie takim fajnym dziewczynom jak wy które odrazu stawiają człowieka na nogi gdy już ma czarne myśli w głowie 😉

reklama
reklama