zxcvbnm123
Początkująca w BB
Witam,
Zrobiłam betę 2 dni przed okresem, wyszło <0,2. Czy to juz oznacza brak ciazy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zależy kiedy była owulacja i zagnieżdżenie.Witam,
Środa-czwartekZależy kiedy była owulacja i zagnieżdżenie.
Jeśli owu była w tę środę/ten czwartek, to nie jesteś 2 dni przed okresem, a beta jest niewiarygodna (za wcześnie zrobiona). Jeśli masz na myśli zagnieżdżenie (choć nie wiem skąd byś znała taką dokładną datę), to beta powinna być pozytywna 48 h po zagnieżdżeniu.Środa-czwartek
Na ten moment wynik wskazuje brak ciąży.Witam,
Przepraszam nie sprecyzowałam. 13, 14 grudnia była owulacjaJeśli owu była w tę środę/ten czwartek, to nie jesteś 2 dni przed okresem, a beta jest niewiarygodna (za wcześnie zrobiona). Jeśli masz na myśli zagnieżdżenie (choć nie wiem skąd byś znała taką dokładną datę), to beta powinna być pozytywna 48 h po zagnieżdżeniu.
Za wcześnie na betę, jest niewiarygodna moim zdaniem.Przepraszam nie sprecyzowałam. 13, 14 grudnia była owulacja
Dziękuję, już traciłam nadziejęZa wcześnie na betę, jest niewiarygodna moim zdaniem.
Powtórz po świętach jeśli @ nie przyjdzie Wtedy już powinna być wiarygodna.Dziękuję, już traciłam nadzieję