reklama
Rozwiązanie
Hej kochana@wiola0904 i jak zdecydowała się na ten wózek? Masz jakąś opinie? Ja osttanio oglądałam bebetto Torino si (dołączam zdj) i bardzo mi się spodobal
Zuzanna1234
Fanka BB :)
Posiadam
używam póki co gondoli i spoko, minus to waga wózka, ja akurat wnoszę na 4 piętro także jest do dźwigać
Mała torba na dole, zakupy np nie wejdą plus okropny plecak na magnes, jak za dużo włożysz do torby, a przy dziecku się dużo tam wkłada i bierzesz sam plecak, to nie założysz na plecy bo się odpina.
G
gość_AL19
Gość
No tak bo on jest bardziej wyglądowy po mieście niż przydatny ma zakupy itpPosiadamużywam póki co gondoli i spoko, minus to waga wózka, ja akurat wnoszę na 4 piętro także jest do dźwigać
Mała torba na dole, zakupy np nie wejdą plus okropny plecak na magnes, jak za dużo włożysz do torby, a przy dziecku się dużo tam wkłada i bierzesz sam plecak, to nie założysz na plecy bo się odpina.
jasani
Ja akurat mam Bebetto Murano, ale ta sama pólka. I tak jak z gondoli byłam zadowolona (mimo, że cholernie ciężka) to ze spacerówki juz kompletnie nie. Jest nieporęczna, trzeba ją rozkładać na dwie części wsadzając do samochodu i znowu ten ciężar. Nauczona doświadczeniem kupiłabym teraz jakaś używaną gondolę a zainwestowałabym w lepszą spacrówkę. Jednak w niej dziecko spędzi więcej czasu niż w gondoli.
wiola0904
nam zalezy wlasnie na stabilnej, mocnej spacerówce a to wiaze sie z ciezsza waga. Z uwagi, ze mieszkamy na wsi na poludniu, sporo czasu bedziemy spacerowac po terenach off road bez asfaltu wiec moze sie sprawdzi taka wiekszaJa akurat mam Bebetto Murano, ale ta sama pólka. I tak jak z gondoli byłam zadowolona (mimo, że cholernie ciężka) to ze spacerówki juz kompletnie nie. Jest nieporęczna, trzeba ją rozkładać na dwie części wsadzając do samochodu i znowu ten ciężar. Nauczona doświadczeniem kupiłabym teraz jakaś używaną gondolę a zainwestowałabym w lepszą spacrówkę. Jednak w niej dziecko spędzi więcej czasu niż w gondoli.
jasani
Może Torino jest bardziej stabilne bo Murano niestety nie. Jedyny plus to w moim były koła pompowane. W Torino są chyba z pianki lub gumy co wg mnie dyskwalifikuje go do terenów off road. Dla mnie ważne były amortyzatory na przednie i tylne koła.nam zalezy wlasnie na stabilnej, mocnej spacerówce a to wiaze sie z ciezsza waga. Z uwagi, ze mieszkamy na wsi na poludniu, sporo czasu bedziemy spacerowac po terenach off road bez asfaltu wiec moze sie sprawdzi taka wieksza
wiola0904
koła w torino sa pompowane. no nic, poczytam jeszcze. ogladalismy go w sklepie i przypadl nam do gustu ale w sklepie wiadomo jak jestMoże Torino jest bardziej stabilne bo Murano niestety nie. Jedyny plus to w moim były koła pompowane. W Torino są chyba z pianki lub gumy co wg mnie dyskwalifikuje go do terenów off road. Dla mnie ważne były amortyzatory na przednie i tylne koła.
reklama
reklama
Mamaminionka
Z Bebetto miałam Holland i mogę polecić. Dobrze się prowadzi, ma pompowane koła, jest bardzo zwrotny. Nadaje się na ciężkie trasy. Podejrzewam że kilometry po lesie to w setkach mogę liczyć. Na piasku i śniegu też dawał sobie dobrze radę. Spacerówka jest dość ciężka, na początku była ok, bo ma sporo miejsca i jest rozkładana do pozycji poziomej. Po jakimś czasie zmieniłam na X-lander.