reklama
D
Deleted member 158674
Gość
Może na temat, może nie, nieco odgrzewany kotlet... ciągle mam problem z powiadomieniami z forum przez aplikację. Raz wyskakują poprawnie, ale od 3 dni nic... do kogo zgłaszać tego typu usterki? Piszę o aplikacji na iPhone
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
madziolina_p
Fanka BB :)
Ja jestem zła na maxa. Dopóki korzystałam że starej wersji na tel to było super. W końcu nie było już dostępu, więc ściągnęłam nowa. Tragedia¡!!!!!!!! Nawet jak mam ileś obserwowanych tematów to było tak wcześniej że jak wchodziłam w wątek to wchodziło mi tam gdzie skończyłam czytać, teraz muszę pamiętać na której str. Dodatkowo tak na każdym wątku, jak mam to pamiętać???! Nie mogę powrócić do starej?
K
Katerinka80
Gość
Też przez przypadek usunęłam aplikacje i jak ściągnęłam to właśnie nową.Totalna porażka.A dziś rano odkryłam na sklep Play że są dwie aplikacje ta nowa i poprzednia.Niewiem jak to mogłam przeoczyć.Sciagnęłam starą i bajka.Ja jestem zła na maxa. Dopóki korzystałam że starej wersji na tel to było super. W końcu nie było już dostępu, więc ściągnęłam nowa. Tragedia¡!!!!!!!! Nawet jak mam ileś obserwowanych tematów to było tak wcześniej że jak wchodziłam w wątek to wchodziło mi tam gdzie skończyłam czytać, teraz muszę pamiętać na której str. Dodatkowo tak na każdym wątku, jak mam to pamiętać???! Nie mogę powrócić do starej?
madziolina_p
Też przez przypadek usunęłam aplikacje i jak ściągnęłam to właśnie nową.Totalna porażka.A dziś rano odkryłam na sklep Play że są dwie aplikacje ta nowa i poprzednia.Niewiem jak to mogłam przeoczyć.Sciagnęłam starą i bajka.
Ja nie mogłam. Wczoraj ściągnąć, zaraz sprobuje
madziolina_p
Jeeeeest już!!!
Podziel się: