reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bazarek :)

reklama
Moze wstawie linka, tak bedzie latwiej. Tu jest sklep z bawelna i minky, dajcie znac jak wpadnie cos w oko :)
Link do: Skorpion
Cześć:-) Mam pytanko - czy uszyłabyś dla mojej małej dresik w rozmiarze 80 i dodatkowo chustę i czapkę na jesień też w tym samym wzorze jaki miałby dres?:-) Rozglądam się za czymś takim więc jeśli miałabyś siłę i ochotę to byłabym wdzięczna :-):-)

Cześć:-) Mam pytanko - czy uszyłabyś dla mojej małej dresik w rozmiarze 80 i dodatkowo chustę i czapkę na jesień też w tym samym wzorze jaki miałby dres?:-) Rozglądam się za czymś takim więc jeśli miałabyś siłę i ochotę to byłabym wdzięczna :-):-)
Hej nie ma problemu, tylko masz moze jakis wzor opatrzony? Ja Ci poprzesylam kilka fotek dresow co szylam, moze cos Ci wpadnie w oko, jesli chodzi o wzory dresowek, to wejdz na sklep "metryicentymetry.pl" tam w dresowki i moze jakis wzor. Ci wpadnie w oko

Hej nie ma problemu, tylko masz moze jakis wzor opatrzony? Ja Ci poprzesylam kilka fotek dresow co szylam, moze cos Ci wpadnie w oko, jesli chodzi o wzory dresowek, to wejdz na sklep "metryicentymetry.pl" tam w dresowki i moze jakis wzor. Ci wpadnie w oko
Coś oglądałam ale w sumie na nic konkretnego nie zdecydowałam się:-) zobaczę materiały na tej stronie, przejrzę zdjęcia które wyślesz i na pewno coś wybiorę:-)

Dziewczyny, mama zrobila osmiorniczki jak ktoras ma chetke :) 25zl szt.
received_1789713391151170.jpeg

Załączniki

• received_1789713391151170.jpeg
    received_1789713391151170.jpeg
    587,2 KB · Wyświetleń: 960
reklama
Hej:) a ja bym chciala wiedziec ile by ksoztowła komplecik Minky jasny róz plus bawełna birds. komplet do wózka kocyk podusia i mufka :) ewentualnie ochraniacze na pasy :)

Do góry