reklama
evela.8585
Fanka BB :)
Cześć:-) Mam pytanko - czy uszyłabyś dla mojej małej dresik w rozmiarze 80 i dodatkowo chustę i czapkę na jesień też w tym samym wzorze jaki miałby dres?:-) Rozglądam się za czymś takim więc jeśli miałabyś siłę i ochotę to byłabym wdzięczna :-):-)Moze wstawie linka, tak bedzie latwiej. Tu jest sklep z bawelna i minky, dajcie znac jak wpadnie cos w oko
Link do: Skorpion
Sabi32
Hej nie ma problemu, tylko masz moze jakis wzor opatrzony? Ja Ci poprzesylam kilka fotek dresow co szylam, moze cos Ci wpadnie w oko, jesli chodzi o wzory dresowek, to wejdz na sklep "metryicentymetry.pl" tam w dresowki i moze jakis wzor. Ci wpadnie w okoCześć:-) Mam pytanko - czy uszyłabyś dla mojej małej dresik w rozmiarze 80 i dodatkowo chustę i czapkę na jesień też w tym samym wzorze jaki miałby dres?:-) Rozglądam się za czymś takim więc jeśli miałabyś siłę i ochotę to byłabym wdzięczna :-):-)
evela.8585
Coś oglądałam ale w sumie na nic konkretnego nie zdecydowałam się:-) zobaczę materiały na tej stronie, przejrzę zdjęcia które wyślesz i na pewno coś wybiorę:-)Hej nie ma problemu, tylko masz moze jakis wzor opatrzony? Ja Ci poprzesylam kilka fotek dresow co szylam, moze cos Ci wpadnie w oko, jesli chodzi o wzory dresowek, to wejdz na sklep "metryicentymetry.pl" tam w dresowki i moze jakis wzor. Ci wpadnie w oko
Zuzanka1402
A mojej zdjęcia nie ma...?Dziewczyny, mama zrobila osmiorniczki jak ktoras ma chetke 25zl szt.
Zobacz załącznik 880536
Pieniążki doszły?
Sabi32
Wlasnie czekam az mama odpisze czy sa. Twoja jeszcze sie konczy kochana wiec jak bedzie gotowa to wstawie oczywiscieA mojej zdjęcia nie ma...?
Pieniążki doszły?
Zuzanka1402
Już się doczekać nie mogę.Wlasnie czekam az mama odpisze czy sa. Twoja jeszcze sie konczy kochana wiec jak bedzie gotowa to wstawie oczywiscie
Daj znać czy są pieniądze, bo jak coś to sprawdzę u siebie.
reklama
Podziel się: