reklama
Aguu..la
Fanka BB :)
Kochana dresik moge uszyc jasne, wstawie jutro materialy jakie mam
Komplet do wozka minky plus bawelna taki cieplejszy takze moge uszyc, to tez foty wstawie jutro materialow. Koszt 40zl.
Sabi to ja się piszena na dresik i pościel. A napisz mi prosze ta kołderka to moglaby byc taka zeby na poczatek z niej rożek zrobić? Jakis np pasek czy rzepka?
Czekam na linki do materiałów .
Ale super .
Sabi32
Jasne, moze byc z rzepem, to bez problemu bedzie sluzylo takze jako rozek. Jutro powstawiam materialySabi to ja się piszena na dresik i pościel. A napisz mi prosze ta kołderka to moglaby byc taka zeby na poczatek z niej rożek zrobić? Jakis np pasek czy rzepka?
Czekam na linki do materiałów .
Ale super .
@Zuzik1981 ok czyli dres w miki i jutro mi napiszesz jakie materialki na pościel
Sabi32
Ok wybiore Ci takie materialki i podesle tutaj to sobie wybierzesz, chyba, ze chcesz zdac sie na mnieTak poprosze dresik i posciel ale ja sie na tym kompletnie nie znam z jakiego ma byc materiału wiec poprosze wybierz cos sama a kolor moze brudny roz z szaroscia lub sama szarość
Sabi32
@Julianna_Szcz tak kaska juz jest, ciesze sie ze rozek zdazyl
@Aguu..la mateeialki.juz mam zgrane, teraz tylko musze pozmniejszac foty bo nie chca sie zmescic...chcialabys takie zestawienie jak na fotce?
@Aguu..la mateeialki.juz mam zgrane, teraz tylko musze pozmniejszac foty bo nie chca sie zmescic...chcialabys takie zestawienie jak na fotce?
reklama
Sabi32
Moze wstawie linka, tak bedzie latwiej. Tu jest sklep z bawelna i minky, dajcie znac jak wpadnie cos w oko
Link do: Skorpion
Link do: Skorpion
Podziel się: