reklama
Moje aukcje:
Przedmioty użytkownika sa_raa - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Dmuchawiec:
Ma do oddania za darmo kurteczkę zimową dla dziewczynki firmy next- kolor brudny róż, z futerkiem przy kapturku, stan dobry + rozmiar 98/104. Może ktoś potrzebuje?
Przedmioty użytkownika sa_raa - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Dmuchawiec:
Ma do oddania za darmo kurteczkę zimową dla dziewczynki firmy next- kolor brudny róż, z futerkiem przy kapturku, stan dobry + rozmiar 98/104. Może ktoś potrzebuje?
Witam serdecznie,I zapraszam na moje aukcje, gdzie sprzedaje śliczne ubranka po mojej córeczce, markowe i zadbane,dobre gatunkowo od 0 do 12mcy. Przedmioty użytkownika only4girls - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
agatkaT
Fanka BB :)
Witam. Zapraszam na moje aukcje! Codziennie coś nowego! Polecam Przedmioty użytkownika agatka8902 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wybaczcie, że się Wam tu pakuje może któraś byłaby zainteresowana ciuszkami dla córci zapraszam: Super zestaw dla córki 3-6m. (3744058996) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
DoMisia1985
Sprzedam ubranka po mojej córeczce:
0-3 M Ubranka 0-3 miesiące - Dzieci - Fotosik.pl
3-6M Ubranka 3 - 6 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
6-9 M Ubranka 6 - 9 Miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
12M Ubranka 12 Miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka po 5-7 zł - Ubranka za 5-7 zł - Dzieci - Fotosik.pl
Ceny znajdują się pod każdym zdjęciem, możliwość negocjacji ceny.
Zapraszam e-mail: dominika_zakowska@wp.pl
0-3 M Ubranka 0-3 miesiące - Dzieci - Fotosik.pl
3-6M Ubranka 3 - 6 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
6-9 M Ubranka 6 - 9 Miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
12M Ubranka 12 Miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka po 5-7 zł - Ubranka za 5-7 zł - Dzieci - Fotosik.pl
Ceny znajdują się pod każdym zdjęciem, możliwość negocjacji ceny.
Zapraszam e-mail: dominika_zakowska@wp.pl
DoMisia1985
Sprzedam ubranka po mojej córce w rozmiarze 0-2 latka w bardzo niskich cenach !!! Ubranka są w większości założone tylko jeden raz, są w idealnym stanie.
W poniższych linkach zamieściłam ubranka według rozmiarów wraz z cenami. Możliwość dużej negocjacji cenowej!!!!
Zapraszam: kontakt e-mai: dominika_zakowska@wp.pl
[FONT="]Ubranka 0-3 miesiące Ubranka 0-3 Miesiące - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 3-6 miesięcy Ubranka 3-6 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 6 miesięcy Ubranka 6 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 6-9 miesięcy Ubranka 6-9 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 9 miesięcy Ubranka 9 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 12 miesięcy Ubranka 12 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 18 miesięcy Ubranka 18 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 2 lata Ubranka 2 lata - Dzieci - Fotosik.pl
KURTKI< BUTY< SUKIENKI I INNE Kurtki, buty, sukienki i inne - Dzieci - Fotosik.pl
[/FONT]
W poniższych linkach zamieściłam ubranka według rozmiarów wraz z cenami. Możliwość dużej negocjacji cenowej!!!!
Zapraszam: kontakt e-mai: dominika_zakowska@wp.pl
[FONT="]Ubranka 0-3 miesiące Ubranka 0-3 Miesiące - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 3-6 miesięcy Ubranka 3-6 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 6 miesięcy Ubranka 6 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 6-9 miesięcy Ubranka 6-9 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 9 miesięcy Ubranka 9 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 12 miesięcy Ubranka 12 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 18 miesięcy Ubranka 18 miesięcy - Dzieci - Fotosik.pl
Ubranka 2 lata Ubranka 2 lata - Dzieci - Fotosik.pl
KURTKI< BUTY< SUKIENKI I INNE Kurtki, buty, sukienki i inne - Dzieci - Fotosik.pl
[/FONT]
asiulka918
mama Wojtusia-Lutówka2011
Dla mam starszych dziewczynek.
Mam na sprzedaż ciuszki na ok 134cm dla dziewczynki (szczupłej), sukienki, bluzeczki itp. b.dobre gatunkowo i prawie jak nówki. Na mniejsze też się znajdą takie 8-9lat
Mam na sprzedaż ciuszki na ok 134cm dla dziewczynki (szczupłej), sukienki, bluzeczki itp. b.dobre gatunkowo i prawie jak nówki. Na mniejsze też się znajdą takie 8-9lat
coralic
Mam do sprzedania sporo ciuszków po moim synku (ur.w kwietniu 2012).
Nosił je w zeszłym roku: wiosna, lato, jesień. Będą idealne dla roczniaka aż do 18mc.
Rzeczy są w bardzo dobrym stanie.
AUKCJE TU ->
Nosił je w zeszłym roku: wiosna, lato, jesień. Będą idealne dla roczniaka aż do 18mc.
Rzeczy są w bardzo dobrym stanie.
AUKCJE TU ->
reklama
DoMisia1985
Mam do sprzedania śliczne ubranka po mojej córeczce w bardzo atrakcyjnych cenach. Zapraszam do obejrzenia i zakupów. Kontakt e-mail: dominika_zakowska@wp.pl 0-3 M Ubranka 0-3 Miesiące - Dzieci - domisia1985 - Fotosik.pl 3-6 M Ubranka 3-6 miesięcy - Dzieci - domisia1985 - Fotosik.pl 6 M Ubranka 6 miesięcy - Dzieci - domisia1985 - Fotosik.pl 6-9 M Ubranka 6-9 miesięcy - Dzieci - domisia1985 - Fotosik.pl 9M Ubranka 9 miesięcy - Dzieci - domisia1985 - Fotosik.pl 12 M http://www.fotosik.pl/u/domisia1985/album/1571458 18M http://www.fotosik.pl/u/domisia1985/album/1571459 2 lata http://www.fotosik.pl/u/domisia1985/album/1571460 Inne http://www.fotosik.pl/u/domisia1985/album/1571461