reklama
klaudencja
Fanka BB :)
klaudencja
uwaga mamusie!!!! zbieram zamówienia na firmowe ubranka nowe rozmiary dostępne wszystkie do wyboru!! super jakosc - ubranka firm next, mothercare, matalan, gap.... posiadam dużo szerszą ofertę zainteresowanych proszę o wiadomość i wyślę inne zdjęcia
jeszcze kilka zdjec rozmiary wszystkie dostępne!!!
jeszcze kilka zdjec rozmiary wszystkie dostępne!!!
Ewitka
Majowo-lutowa mama
A ja zapraszam do przedświątecznego kosmetykowego szaleństwa, świetna sprawa na prezent.
Mam bardzo dużo świetnych wód toaletowych i perfumowanych firmy Oriflame w bardzo atrakcyjnych cenach, część z nich wystawiłam na allegro:
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ponadto, zapraszam do oglądnięcia aktualnej oferty specjalnej (kosmetyki z oferty specjalnej wysyłam gratis w cenie produktu)
OFERTA SPECJALNA
oraz katalogu
AKTUALNY KATALOG ORIFLAME
Dla lutówek zniżka 20% na WSZYSTKIE kosmetyki z katalogu + koszty przesyłki w zależności od wagi 4-9zł. Czas realizacji ok 2 dni (o ile towar jest w magazynie)
Ważny do końca przyszlego tygodnia. Kosmetyki są naprawdę świetne, używam ich od kilkunastu lat, szczególnie kremy i kosmetyka kolorowa.
W razie braku zaufania do mnie :-) wystarczy mi podać zamówienie, a ja je wystawiam jako jedną aukcję na allegro.
NO i już teraz zapraszam do oglądnięcia następnego katalogu nr 17
Mam bardzo dużo świetnych wód toaletowych i perfumowanych firmy Oriflame w bardzo atrakcyjnych cenach, część z nich wystawiłam na allegro:
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ponadto, zapraszam do oglądnięcia aktualnej oferty specjalnej (kosmetyki z oferty specjalnej wysyłam gratis w cenie produktu)
OFERTA SPECJALNA
oraz katalogu
AKTUALNY KATALOG ORIFLAME
Dla lutówek zniżka 20% na WSZYSTKIE kosmetyki z katalogu + koszty przesyłki w zależności od wagi 4-9zł. Czas realizacji ok 2 dni (o ile towar jest w magazynie)
Ważny do końca przyszlego tygodnia. Kosmetyki są naprawdę świetne, używam ich od kilkunastu lat, szczególnie kremy i kosmetyka kolorowa.
W razie braku zaufania do mnie :-) wystarczy mi podać zamówienie, a ja je wystawiam jako jedną aukcję na allegro.
NO i już teraz zapraszam do oglądnięcia następnego katalogu nr 17
Ostatnia edycja:
Witam Mam do sprzedania 2 opakowania tabletek Lesine. Nie używane kupiłam, ale niestety nie mogę ich brać, ponieważ przytyłam i zrobiłam się nerwowa. Opakowania są orginalne lek też, na opakowaniu przyklejona jest cena z apteki czyli 24,60 zł. ja dwa opakowania odsprzedam mamie, która tak owe tabletki zażywa za 45zł. Oczywiście przesyłka jest wliczona w tą cenę. W razie chęci zakupu proszę o kontakt na priv.
ookatkaoo1993
angelka123
i tylko nadzieja......
ookatkaoo1993
reklama
figa777
Mateuszek i Kubuś
Cześć mamuśki :-)
Tak Was sobie podczytuje ostatnio i tak pomyślałam, jeśli któraś byłaby chętna to mogę oddać to, co nam zostało z roczku:
mam 2 banery urodzinowe:
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
pamiątki dla gości( nieodpakowane, bo w ferworze przygotowań zapomniałam ich wykorzystać w kształcie wózeczków w kolorze niebieskim i 2 pojedyńcze wiszące wielokolorowe girlany( poniższy link ma tylko pokazać o co mi mniej więcej chodzi). Jakbyście były chetne, to moge podesłać zdjęcia. Jeśli jeszcze komuś mogą się przydać te rzeczy to super.
;-):-)
Dobranoc
DEKORACJA WISZĄCA GIRLANDA URODZINY ROCZEK (2105253568) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tak Was sobie podczytuje ostatnio i tak pomyślałam, jeśli któraś byłaby chętna to mogę oddać to, co nam zostało z roczku:
mam 2 banery urodzinowe:
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
pamiątki dla gości( nieodpakowane, bo w ferworze przygotowań zapomniałam ich wykorzystać w kształcie wózeczków w kolorze niebieskim i 2 pojedyńcze wiszące wielokolorowe girlany( poniższy link ma tylko pokazać o co mi mniej więcej chodzi). Jakbyście były chetne, to moge podesłać zdjęcia. Jeśli jeszcze komuś mogą się przydać te rzeczy to super.
;-):-)
Dobranoc
DEKORACJA WISZĄCA GIRLANDA URODZINY ROCZEK (2105253568) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.