reklama
Natuszka21
Fanka BB :)
Beżowa, bardzo ładna. :-)
a łóżeczko z szufladą? bo ja z szufladą szukamJa mam na sprzedaż wóżek ecoline 2010r. Kolor niebiesko zielony.
(zestaw 3in1).
Poza tym :
1. Łóżeczko białe sosnowe
2. Quinny Buzz 3 (greystone) 3in 1 z fotelikiem maxi cosi
3. Przewijak na łóżeczko z kubusiem puchatkiem (stan idealny)
4. No i gigantyczne paki ciuchów dla chłopca, jeśli się okaże że mam dziewuszke
i proszę o ceny wózków bo rozumiem, że masz dwa, tak? :>
Straciatella a jak te małe kóleczka robie radzą w zimie np na nie do końca odśnieżonym chodniku ??
Ja poprzednio mialam tako warriora i byłam zadowolona z dużych pompowanych kół obrotowych z możliwością blokady- ządne śniegi nie były nam straszne Z kolei spacerówka mi nie pasowała
Ja poprzednio mialam tako warriora i byłam zadowolona z dużych pompowanych kół obrotowych z możliwością blokady- ządne śniegi nie były nam straszne Z kolei spacerówka mi nie pasowała
Szuszunia
fajnie, że temat się spodobał :-)
może konkretne ogłoszenia dajmy pogrubione i w kolorze - wtedy nie zginą w natłoku dyskusji...
Sprzedam:
łóżeczko BUKOWE (drewno lepsze od sosnowego), boki pełne, z szufladą krytą (czyli po wysunięciu szuflady ma ona jeszcze dodatkową osłonę z góry chroniącą przed zakurzeniem się jej zawartości). NOWE. kolor bukowy naturalny.
na zdjęciu niżej to samo ale białe (taką koncepcję pokoju dla synka wybraliśmy kiedyś).
idealnie komponuje się z meblami IKEA, na zdjęciu właśnie meble z IKEA (firma ta robiła też meble m.in. dla IKEA czy Kler więc o jakość dbają)
poniżej link do strony producenta z łóżeczkiem, które mam na sprzedaż. nigdy nie rozkładane, w oryginalnych kartonach.
Łóżeczko "Michaś II" 120x60 z szufladą- bukowe - Wisad - Meble z drewna litego
może konkretne ogłoszenia dajmy pogrubione i w kolorze - wtedy nie zginą w natłoku dyskusji...
Sprzedam:
łóżeczko BUKOWE (drewno lepsze od sosnowego), boki pełne, z szufladą krytą (czyli po wysunięciu szuflady ma ona jeszcze dodatkową osłonę z góry chroniącą przed zakurzeniem się jej zawartości). NOWE. kolor bukowy naturalny.
na zdjęciu niżej to samo ale białe (taką koncepcję pokoju dla synka wybraliśmy kiedyś).
idealnie komponuje się z meblami IKEA, na zdjęciu właśnie meble z IKEA (firma ta robiła też meble m.in. dla IKEA czy Kler więc o jakość dbają)
poniżej link do strony producenta z łóżeczkiem, które mam na sprzedaż. nigdy nie rozkładane, w oryginalnych kartonach.
Łóżeczko "Michaś II" 120x60 z szufladą- bukowe - Wisad - Meble z drewna litego
Załączniki
Ostatnia edycja:
kurczę, niby nie tak daleko bo jakieś 100km... muszę z M pogadać czy byśmy brali i jechali, czy na wysyłkę się decydowali, czy tutaj czegoś szukamy.
bo kurier to ile by wyszedł? z poczty polskiej chyba 70zł z tego co pamiętam
edit: M też chce białe łóżeczko więc nie będziemy się decydować. sorki za zawracanie tyłka
bo kurier to ile by wyszedł? z poczty polskiej chyba 70zł z tego co pamiętam
edit: M też chce białe łóżeczko więc nie będziemy się decydować. sorki za zawracanie tyłka
Szuszunia
no nam właśnie białe bardziej pasowało :-)
a tak na przyszłość to kurierzy teraz kosztują ok 17zł - więc taniocha... wysłyałam ostatnio kilka razy dość gabarytowe paczki i tylko tyle zapłaciłam (tylko teraz nie pamiętam czy był to DHL czy DPD)
a tak na przyszłość to kurierzy teraz kosztują ok 17zł - więc taniocha... wysłyałam ostatnio kilka razy dość gabarytowe paczki i tylko tyle zapłaciłam (tylko teraz nie pamiętam czy był to DHL czy DPD)
reklama
szkola13
Szuszunia to jak cos to ja sie pisze na nie razem z kurierem. Tylko to bym chciala troche pozniej bo teraz nie miala bym gdzie wstawic Ale bardzo chetnie;-)
Podziel się: