reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BAZAR RÓŻNOŚCI czyli sprzedam oddam zamienię :)

O znalazłam jakies fotki tych torebek:-) Szału nie ma, wybrałam 4 szt tylko bo później odświeżę fotki i powrzucam. W sumie żadne firmówki-chyba;-) Napewno beżowa to Marconi:-)
b1.jpgP3080013.jpgP3080017.jpgP3080024.jpg

Załączniki

• b1.jpg
    b1.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 134
  • P3080013.jpg
    P3080013.jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 142
  • P3080017.jpg
    P3080017.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 132
  • P3080024.jpg
    P3080024.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 145
reklama
Ja mam na sprzedaż wóżek ecoline 2010r. Kolor niebiesko zielony.
(zestaw 3in1).

Poza tym :

1. Łóżeczko białe sosnowe
2. Quinny Buzz 3 (greystone) 3in 1 z fotelikiem maxi cosi
3. Przewijak na łóżeczko z kubusiem puchatkiem (stan idealny)
4. No i gigantyczne paki ciuchów dla chłopca, jeśli się okaże że mam dziewuszke :-p
a łóżeczko z szufladą? bo ja z szufladą szukam :D

i proszę o ceny wózków :D bo rozumiem, że masz dwa, tak? :>

Straciatella a jak te małe kóleczka robie radzą w zimie np na nie do końca odśnieżonym chodniku ??

Ja poprzednio mialam tako warriora i byłam zadowolona z dużych pompowanych kół obrotowych z możliwością blokady- ządne śniegi nie były nam straszne :) Z kolei spacerówka mi nie pasowała

fajnie, że temat się spodobał :-)

może konkretne ogłoszenia dajmy pogrubione i w kolorze - wtedy nie zginą w natłoku dyskusji...

Sprzedam:
łóżeczko BUKOWE (drewno lepsze od sosnowego), boki pełne, z szufladą krytą (czyli po wysunięciu szuflady ma ona jeszcze dodatkową osłonę z góry chroniącą przed zakurzeniem się jej zawartości). NOWE. kolor bukowy naturalny.

na zdjęciu niżej to samo ale białe (taką koncepcję pokoju dla synka wybraliśmy kiedyś).
1.JPG
idealnie komponuje się z meblami IKEA, na zdjęciu właśnie meble z IKEA (firma ta robiła też meble m.in. dla IKEA czy Kler więc o jakość dbają)
poniżej link do strony producenta z łóżeczkiem, które mam na sprzedaż. nigdy nie rozkładane, w oryginalnych kartonach.
Łóżeczko "Michaś II" 120x60 z szufladą- bukowe - Wisad - Meble z drewna litego

Załączniki

• 1.JPG
    1.JPG
    29,6 KB · Wyświetleń: 150
Ostatnia edycja:
kurczę, niby nie tak daleko bo jakieś 100km... muszę z M pogadać czy byśmy brali i jechali, czy na wysyłkę się decydowali, czy tutaj czegoś szukamy. :p
bo kurier to ile by wyszedł? z poczty polskiej chyba 70zł z tego co pamiętam :confused:

edit: M też chce białe łóżeczko :p więc nie będziemy się decydować. sorki za zawracanie tyłka :p

no nam właśnie białe bardziej pasowało :-)

a tak na przyszłość to kurierzy teraz kosztują ok 17zł - więc taniocha... wysłyałam ostatnio kilka razy dość gabarytowe paczki i tylko tyle zapłaciłam (tylko teraz nie pamiętam czy był to DHL czy DPD)

reklama
Do góry