reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bawimy, Mama bawimy!!!

Izka wlasnie przymierzam sie do kupna hustaweczki i Twoja jest sper!!!Marzy mi sie taka ale ona chyba dostepna tylko w stanach.
Sprawdzalam na e bay i przesylka 95 dolcow!!!To prawie tyle co sama hustawka...zalamka,bo smaka sobie narobilam...szkda,juz widzialam swoja niunie w tej hustawce... ;(((

reklama
Jesli o zabawy chodi to musze wypracowac zloty srodek...a to dlatego ze po jedzonku jak ja za dlugo przetrzymam i ma za duzo bodzcow , to ze zmeczenie nia potrafi usnac i jest marudna i wisi na cycu ale jest najedzona i zaczyna walke z cycem ...itd...ehhhhhhhhhh(czasem na sile staram sie ja uspic zaraz po jedzeniu i potem zaluje ze sie nie bawilysmy,ze wyrodna matka jestem)...rankiem jeszcze...karuzelka ja interesuje ,wlepia oczka w misiaczki,przy melodyjce sie uspakaja,ale najbardziej interesuja ja twarze i uwielbia jak sie do niej mowi.Teraz to nawet na karmienia musze isc do innego pokoju niz maz, bo jak widzi go kontem oka to odwraca glowke a tym samym odrywa sie od jedzenia co ja z kolei bardzo irytuje bo nie leci mli mli... :)))

Olla
ja też chciałam taką ale faktycznie w Polsce jest niedostępna. Chciałam znaleźć kogoś kto by mi ze Stanów przesłał ale się nie udało. Możesz ją kupić na allegro za troszkę mniej niż sześć stów. Wysyłka kosztuje 70 zł. Ja nie kupiłam bo mnie wkurzało że ktoś zarabia na tym 100%. No i niestety pamiętaj że to idzie morzem więc dojdzie ze Stanów za około 6-8 tygodni. A za dwa miesiace to niunia już by z niej wyrastała :happy2:

A no właśnie - gdzieś wyczytałam że dziecko na tym etapie co nasze pociechy bardzo interesują się twarzami i warto mu drukować czy rysować takie namalowane bużki i wieszać w zasięgu wzroku, tzn. ok. 20-30 cm od twarzy i z boku, a nie przed dzieckiem. Ktoś może ma namiary na stronkę skąd można drukować takie obrazki dla niemowlaka? Mój małż dostał namiar od kolegi ale nam się nie chce otworzyć:eek:

Dziewczyny a w takiej chuśtawce jak długo szkrab może pobyć? Tzn. do jakiego wieku mu posłuży ?

szopka wpisz "kolorowanki" w wyszukiwarkę, jest troszkę tego. może znajdzie się coś dla naszych maluszków
ta huśtawka jest świetna ale za taką kasę jak chcą na allegro jej nie kupię:no::wściekła/y:

Moja ukochana córeczka wczoraj usmiechała się do mnie gdy do niej mówiłam i to pełną gębą, tak świadomie:-D, popłakałam sie ze szczęścia...:-) nie ma nic piekniejszego dla mnie niż usmiech mojego dziecka:tak:.

Kotek- ja mialam to samo pare dni temu :-) I tez sie poryczalam heheh :-) A dzis z rana usmiechala sie do mojego meza myslalam ze tez bedzie pochlipywac taki byl uradowany :-) Najlepiej to moja sie smieje w nocy do mojego cyca-tak calym tchem z glosnym hahahaha. Tez jest super-to sa te chwile kiedy czlowiekowi laduja sie akumulatory, bo czasami brak mi sil i nerwow.

reklama
gratuluję uśmiechów:tak:
mój brzdąc tak się czasem śmieje, że łapie go czkawka (no i ze śmiechu przechodzi w pojedyncze okrzyki z nerwów)
śmiech do cycków... skąd ja to znam;-) tyle, że Michał jak jest u mnie na rękach śmieje się do nich (przez bluzkę) maca rączkę i wydaje śmieszne "heh he" (jakby się zmęczył bieganiem na kilometr;-))

Do góry