reklama
Ja polecam basen w Piekarach, z ruczaju dobry dojazd, nie ma tłoku, jest brodzik dla dzieci i zjezdzalnia
Zespół Sportowo Rekreacyjny Centrum Edukacyjne "Radosna Nowina 2000" w Piekarach k. Krakowa
Zespół Sportowo Rekreacyjny Centrum Edukacyjne "Radosna Nowina 2000" w Piekarach k. Krakowa
rtyska
Mamusia :)
Ja byłam kiedyś ze znajomymi i ich dzidzią, woda była chyba ozonowana. To było obok domu handlowego Herbewo, nie wiem dokładnie jak się to nazywa, ale wejście było przy przystanku, po lewej stronie od wejścia do Herbewa. znalazłam ENERGICA - Fitness Kraków, siłownia, basen, aqua aerobik, fitness klub może to jest to, ale ja tam byłam kilka lat temu, nie pamiętam już czy oni specjalnie zgłaszali że woda ma nie być chlorowana i płacili za to extra (nie zdziwiłabym się gdyby tak było...) ale możesz sprawdzić
w j&j sport w skotnikach jest basen ale nie jest ani chlorowany ani ozonowany chyba jest solankowy, wiem że swego czasu mieli zajęcia dla niemowlaków.
sprawdź jeszcze na kolnej basen bo tam mają też klub pływającego bobasa
sprawdź jeszcze na kolnej basen bo tam mają też klub pływającego bobasa
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
A basen AGH? Zajecia dla maluszkow sa na pewno ale jaka tam jest woda to nie wiem...
reklama
Podziel się: