reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

basen/ćwiczenia dla kobiet w ciąży

Dziewczyny.Jestem w 21 tyg. Czuje się dobrze, nie mam żadnych przeciwwskazań do ćwiczeń i szukam jakieś aktywności dla siebie. Myślałam o zajęciach na basenie z instruktorem lub na sali. Może któraś z Was mi coś poleci. Szukam kogoś komu mogłabym potowarzyszyć na takich zajęciach:)

Pozdrawiam

reklama
Jak byłam w ciąży to uwielbiałam chodzić na basen. Chodziłam sobie rano gdy niewiele osób było i mogłam sobie swobodnie popływać bez wścibskich oczu na sobie :p

Ja chętnie chodziłam na basen, dopóki nie usłyszałam historii współpracowniczki mojej kumpeli - była w połowie ciąży i przy którejś wizycie na basenie czymś się zaraziła albo podrażniła sobie drogi rodne - w każdym razie rzekomo miała to być wina basenu - no i poroniła. Już teraz ostrożniej korzystam z basenów :) chociaż oczywiście to mógł być przypadek jeden na milion.

Mi się właśnie zajęcia na basenie zawsze podobały ale sama sie nie odwazylam. Fitness klub mnie nie przekonuje- jakos nie daje wiary, ze ci instruktorzy mają jakieś pojęcie o ciązy. Kiedys widzialam jak prowadzacy narzucił tempo i kazał skakac ciezarowka. Polowa babek wygladala, jakby miala zaraz urodzic. Nie mówię, że w SNG tak jest. Mam nadzieję, że nie :)

Bardzo chętnie skorzystałabym z zajęć na basenie albo fitnesu. Tylko na Nową Gdynię mam kawał drogi, muszę zjechać całą Łódź, a w pobliskiej siłowni zajęcia są i owszem ale w soboty kiedy my najczęściej jeździmy na wieś.
Może orientujecie się gdzie organizują takie zajęcia? Okolice Dąbrowy

Do góry