reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bardzo zle wyniki nasienia

Tak czy siak, kazda z Was mi pomaga i bardzo Wam dziekuję :-)
Maz byl u androloga i USG ok, brak zylakow, lekko powiekszone, ale bez kwalifikacji do operacji. Suplementy kupione, od dzisiaj beda brane (antyoksydanty), wizyta u gin niedlugo, ciekawa jestem jakie beda nastepne wyniki nasienia, na pewno napisze i na pewno bedzie tym razem oddane w klinice.

reklama
Tak czy siak, kazda z Was mi pomaga i bardzo Wam dziekuję :-)
Maz byl u androloga i USG ok, brak zylakow, lekko powiekszone, ale bez kwalifikacji do operacji. Suplementy kupione, od dzisiaj beda brane (antyoksydanty), wizyta u gin niedlugo, ciekawa jestem jakie beda nastepne wyniki nasienia, na pewno napisze i na pewno bedzie tym razem oddane w klinice.
3mam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Mąż stosował suplement TenFertil ON, dodatkowo korzeń maca, L glutation, astaksantynę, witaminę C 1000mg, zmieniliśmy dietę, trochę pozytałam o "podnych" skłądnikach i włączyliśmy je, codziennie szklanka soku pomidorowego, czarnuszka, olej lniany, kiełki, warzywa, orzechy, pestki. Ale też mój mąż stosował lek Clostylbegyt przez 3 miesiące. Dodatkowo ruszał się wiecej. Nie wiem co głównie się przyczyniło.
Teraz cały czas kontynuujemy to i idziemy na badania nasienia we wrześniu. Póki co ciąży brak.
@LadyCaro podgrzewam tego kotleta 🧐 czy możesz polecić jakiś konkretny preparat z L glutation? Nam lekarz zalecił tylko TenFertil ON ale czuję, że to za mało i naczytałam się dużo o dobroczynnych właściwościach antyoksydantów 😅 pomyślałam, ze zapytam bo może możecie polecić jakiś konkretny preparat? Oczywiście dieta swoją drogą.

@LadyCaro podgrzewam tego kotleta 🧐 czy możesz polecić jakiś konkretny preparat z L glutation? Nam lekarz zalecił tylko TenFertil ON ale czuję, że to za mało i naczytałam się dużo o dobroczynnych właściwościach antyoksydantów 😅 pomyślałam, ze zapytam bo może możecie polecić jakiś konkretny preparat? Oczywiście dieta swoją drogą.
My używaliśmy tego
I ogólnie uważam, ze suple z Aliness są spoko.
Jeśli chodzi o antyoksydanty to moża też kupić w kapsułkach np astaksantyne

Do góry