- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mazia czy Emilka moze używać kosmetyków johnsona ?
Dostałam ostatnio paczkę z BB którą chętnie się podzielę ( wygrałam w konkursie )
Mogę Ci wysłać żel do mycia , krem na odparzenia balsam do ciała , chusteczki .
Mam też kombinezon jednoczęściowy praktycznie nowy , synek miał go dwa razy , raz był prany i nie wiem czy by Ci odpowiadał bo jest granatowo- czarn- biały . Daj znać jeśli byś była zainteresowana .
Dostałam ostatnio paczkę z BB którą chętnie się podzielę ( wygrałam w konkursie )
Mogę Ci wysłać żel do mycia , krem na odparzenia balsam do ciała , chusteczki .
Mam też kombinezon jednoczęściowy praktycznie nowy , synek miał go dwa razy , raz był prany i nie wiem czy by Ci odpowiadał bo jest granatowo- czarn- biały . Daj znać jeśli byś była zainteresowana .
mazia23
Zaciekawiona BB
Lilijanna-Emilcia ma rozm.bucika 23-24,długość stópki 14,5cm.Potrzebne jest także mleko dla Emilci,kaszki,syropki przeciwbólowe najlepiej nurofen lub ibum,żywność długoterminowa.
aniam141-tak Emilcia może używać kosmetyków z johnson.Kombinezonik pewnie że może być,nie jesteśmy wybredni,a kolorek nie ma znaczenia byleby pasował.
Bardzo dziękujemy.Serdecznie pozdrawiamy
aniam141-tak Emilcia może używać kosmetyków z johnson.Kombinezonik pewnie że może być,nie jesteśmy wybredni,a kolorek nie ma znaczenia byleby pasował.
monikasia
Fanka BB :)
A czy uzywasz dla malej kosmetyki Penaten? Mam krem i za bucikami sie rozejrze i czyms jeszcze
Bede w PL raczej we wrzesniu, to moge wyslac cos na jesien lub zime. Podaj prosze adres na PW
Chetnie pomoge imienniczce mojej corci
Pozdrawiamy.
Bede w PL raczej we wrzesniu, to moge wyslac cos na jesien lub zime. Podaj prosze adres na PW
Chetnie pomoge imienniczce mojej corci
Pozdrawiamy.
Lilijanna-Emilcia ma rozm.bucika 23-24,długość stópki 14,5cm.Potrzebne jest także mleko dla Emilci,kaszki,syropki przeciwbólowe najlepiej nurofen lub ibum,żywność długoterminowa.
Wyślij mi adres na PW , kombinezon był dobry na mojego synka w tą zimę wiec myślę że dla Emilki będzie ok . a jeśli nie wydasz komuś kto potrzebuje
Jesteście naprawde KOCHANE
zaraz po weekendzie spakuje obiecaną paczuszkę .
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: