reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bardzo Nurtujące Problemy

ANIU GRATULACJE!!!!!!!!!!:-):-)

Stokrotki, wydaje mi sie że Zosieńka przeżywa jeszcze odstawienie od piersi, wiec teraz jeszcze bardziej ma potrzebę sie przytulić, a może jak prawdziwa kobietka ma swoje gorsze dni a wtedy mama jest lekarstwem na wszystkie smutki:tak::-)

reklama
Stokrotki Marysia tez ma takie dni że kwęka i na rączki chce on stop takze nie matrw sie !!!!!!!!!!!!!!!!!

Co do pytania (tyle ze nie wiem juz kto pytał :confused:)

1. Pierwsze było wstawanie przy meblach i kanapach, potem się puszczała i stała pare chwil sama, potem pierwsze kroczki, potem jak zaczeła sama chodzić to dopeiro nauczyłą sie wstawać bez podpierania o nic, potem dopiero nauczyła się kucać i wtsawac z kucków, potem bieganie, potem podskakiwanie i przechodzenie przez przeszkody, potem schody a teraz to kurna jej juz tylko lot jak u Małysza pozostał do nauczenia się :-):-).......
2. Nie wiem jakiemMarys ma ciemie ale 1x1 to miala jak się uordziła wiec małe od samego początku było....

Jedno :) Karol krzyczał strasznie, ale tylko przez jakieś 15 sekund, no może 20 :) momentalnie się uspokoił i było po wszystkim

My dzieki ospie szczepimy się dopiero pod koniec sierpnia. I bardzo sie z tego cieszę bo jakoś mam opory przed tą szczepionką

U nas byly dwa klucia (ostatnia dawka PREVNARU i hepatitisA ). Ta ostatnia w sumie nieobowiazkowa i normalnie bym z niej zrezygnowala gdyby nie fakt, ze tesciowie chca zabrac wszystkich na wspolne wakacje w pazdzierniku (ich 40 rocznica slubu) i z tego co wiem to na 80% bedzie to Tunezja. Tak wiec za rada lekarza jednak zaszczepilismy. Placz tez byl przez jakies 15 sekund a potem ciekawosc wziela gore:-)
Aha dodatkowo dostal tez uklucie w paluch - dla zmierzenia hemoglobiny - no ale przy tym to zadnej reakcji nie bylo;-)

Dziewczyny a na co w Polsce szczepia w 12 miesiecy?
Sumka skad opory (pytam bo ja tez je zawsze mam przed szczepieniami)?

reklama
Cicha, my szczepiliśmy teraz: odra, świnka, różyczka.
Gratuluję odwagi chłopakom. Marcinek rozpłakał się już po wyjęciu igły, ale płakał okropnie przez kilka minut. A potem powtórka przy pobieraniu krwi z paluszka - ale tutaj to chyba najbardziej zdenerwowało go to, że miał unieruchomioną rączkę i paluszek - on strasznie tego nie lubi....

Do góry