Witam, w ciagu 48 h beta przyrosła o 400 %. W pierwszej ciazy mialam średni przyrost 120 %. Przeczytałam w internecie mase niepokojacych informacji o tak duzym przyroscie i wiadomo jestem bardzo zmartwiona... Czy, któras z was była w podobnej sytuacji i miala podobny przyrost bety?Czy wasi lekarze cos na ten temat mówili?Pozdrawiam
reklama
Jestem przed terminem miesiączki (teoretycznie przypada on na jutro).Beta 10dpo wyniosla 16.2 , po 48h 73.2. Mam 32lata,choruje na endometrioze,brak ciąż mnogich w najbliższej rodzinie...nie byłam na USG bo chyba jeszcze za wcześnie...pewnie najszybciej będzie coś widać za 2tyg..staram się nie nakręcać negatywnie ale wiadomo...średnio mi to wychodzi
Fado123
Fanka BB :)
No to przy takich wartościach nie ma się co dziwić, ja bym się nie martwiłaJestem przed terminem miesiączki (teoretycznie przypada on na jutro).Beta 10dpo wyniosla 16.2 , po 48h 73.2. Mam 32lata,choruje na endometrioze,brak ciąż mnogich w najbliższej rodzinie...nie byłam na USG bo chyba jeszcze za wcześnie...pewnie najszybciej będzie coś widać za 2tyg..staram się nie nakręcać negatywnie ale wiadomo...średnio mi to wychodzi
reklama
Fado123
Fanka BB :)
Tak ,przy małych wartościach, na początku moze tak szybowaćNie martwiłabyś się? W sensie to jest sam początek ciąży,myślisz,że może tak wzrastać? Jejku żałuję,że w ogóle ta betę zrobiłamz tyłu głowy ten niepokój będzie do na USG się pojawiał.
Podziel się: