reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badanie szyjki różne fazy cyklu

Lilka2304

Fanka BB :)
Czy ktoś zna się na badaniu szyjki jestem 6 dni przed @ w środku jestem troszeczkę opuchnieta tak czuję a szyjke to ledto czubkiem największego palca mogę dotknąć może to oznaczać że ten cykl się udał gdzies czytałam że przed @ szyjka powinna być niziutko

reklama
Niby test powtórzony ja widzę cień na zdj c nic nie widać może za wcześnie [emoji20] 2 dni do @
IMG_20191110_201345.jpeg
IMG_20191110_201232.jpeg

reklama
Niby test powtórzony ja widzę cień na zdj c nic nie widać może za wcześnie [emoji20] 2 dni do @
Ja szczerze mówiąc nie widzę nic, ale może to tez kwestia zdjęcia. Zaczekaj do terminu miesiączki i jeśli nie przyjdzie to najlepiej zrób betę. U mnie np owulacja przesunęła się o tydzień i w dniu spodziewanej miesiączki, a nawet 4 dni później, oba testy były negatywne, bo po prostu miesiączka nawet gdyby wystąpiła, to byłaby tydzień później. Wiem, że to ciężkie się, ale najlepiej jest się nie nastawiać. Lepiej się pozytywnie zaskoczyć niż być bardzo zawiedzionym. Trzymam mocno kciuki i spróbuj jak najmniej myśleć o tym :)

reklama
Do góry