reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badanie Beta

reklama
Taki wynik wskazuje na ciążę, gratulacje :)
Ale tydzień ciężko z tego dokładnie wyczytać bo są duże widełki ale skoro beta jest 37 to obstawiam że ok 3-4 tydzień

Hej dziewczyny właśnie dostałam wynik beta wynosi 37,50 mlU/ml , powyżej 5 to już ciężka prawda ? Wiecie może który tydzień ? :))
U mnie beta w okolicach 30 wychodziła parę dni przed spodziewana miesiączka tj między 3 a 4 tygodniem ciąży. Ale tak jak wyżej, wiek ciąży liczy się od 1 dnia ostatniej miesiączki

Witam. Jak to może być możliwe że testy ciążowe wykazują od 2 dni dwie pozytywne kreski a badanie beta hcg wykazuje jedynie 3,94 ? Jestem 3 dni przed spodziewaną miesiączką…. Wykonanych 6 na 10 testów tej samej firmy

Witam. Jak to może być możliwe że testy ciążowe wykazują od 2 dni dwie pozytywne kreski a badanie beta hcg wykazuje jedynie 3,94 ? Jestem 3 dni przed spodziewaną miesiączką…. Wykonanych 6 na 10 testów tej samej firmy
1. Pokaż zdjęcia tych testów.
2. Kiedy były wykonywane testy?
3. Kiedy robiona beta?
4. Czy po wykonaniu bety robiłaś jeszcze test?

Zdjęcia testów , ostatni zrobiony już po wykonanej becie, beta robiona w czwartek
1. Pokaż zdjęcia tych testów.
2. Kiedy były wykonywane testy?
3. Kiedy robiona beta?
4. Czy po wykonaniu bety robiłaś jeszcze test?

Załączniki

• IMG_6239.jpeg
    IMG_6239.jpeg
    2,1 MB · Wyświetleń: 122
  • IMG_6238.jpeg
    IMG_6238.jpeg
    34,5 KB · Wyświetleń: 116
reklama
Do góry