- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Helenka:
Zaangażowana w BB
O klaudia wróciła,starasz się o dziecko i używasz tabletek anty ??A tylko dla upewnienia pisze ostatnia wiadomość : hormony zawarte w antykoncepcji nie wpływają na badanie bety z krwi w żaden sposób ?
angeliskax
Moderator
Nie. Nawet jak będziesz bardzo chora (goraczka+katar) czy tam covid to beta wyjdzie pozytywna. Więc 16 dnj po owulacji to jest bardzo dobry czas na zrobienie badania. Jeśli nie wykryła to znaczy że nie jesteś w ciąży. Dziękujemy Ci za uwagę.A tylko dla upewnienia pisze ostatnia wiadomość : hormony zawarte w antykoncepcji nie wpływają na badanie bety z krwi w żaden sposób ?
Isia83
Zaciekawiona BB
Nie mają żadnego wpływu na wynik. Jeśli jest ciąża, to beta rośnie, jeśli nie, to nie. Inny przypadek, w którym beta jest wysoka, a ciąży nie ma to nowotwór jajnika bądź kosmówki.A tylko dla upewnienia pisze ostatnia wiadomość : hormony zawarte w antykoncepcji nie wpływają na badanie bety z krwi w żaden sposób ?
asia97
Zaciekawiona BB
Hej czy jesli zrobiłam bete hcg 17 dni od stosunku i wyszła <2.3 oraz powtórzyłam go po 72h (czyli 20 dni od stosunku) to mogę być pewna że nie jestem w ciąży?Nie nie jest to możliwe, optymalny czas to nawet 10 dni ( od stosunku ) ale moim zdaniem lepiej poczekać do momentu kiedy masz mieć miesiaczke I zrobić betę wtedy masz pewność
asia97
Zaciekawiona BB
Po 72 h też wyszedł <2.3Hej czy jesli zrobiłam bete hcg 17 dni od stosunku i wyszła <2.3 oraz powtórzyłam go po 72h (czyli 20 dni od stosunku) to mogę być pewna że nie jestem w ciąży?
reklama
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.