reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania

Witam . Dziewczyny 7 miesięcy staramy się z partnerem o dzidziusia , nie robiłam badań do tej pory ,ponieważ myślałam ze nie trafiamy w Odpowiedni moment to było głupie „ ale celowalam w corke „myslalam ze wszysyko jest Ok .Czuje owulacje, brałam olej z wiesiołka w zeszłym miesiącu miałam śluz jak białko jaja ,niestety do tej pory nic nie zaskoczyło jestem zrozpaczona, bo ewidentnie coś jest nie tak . Dodam ze jakieś 4/5 miesięcy mam bardzo silne napięcie przedmiesiączkowe. Zapisałam się do ginekologa czekam na wizytę . Ostatnio okres spóźnił mi się 3 dni , a teraz przyszedł 4 dni wcześniej . Kiedy i jakie badania mogłabym wykonać ??Czy wykonam je w laboratorium? Ostatni okres 4.08 już końcówka . Proszę poradzicie , strasznie mi smutno i zle 😢😢😢
Ja starałam się 2 lata 2 miesiące( licząc do tej ciazy w nawetbteraz jestem). Dopiero po półtora roku pierwszy raz zaszłam w ciaze( która poronilam). Pomogło... zajęcie się czymś innym. Lekarz mój zlecił masę badań wszystko było ok. Kazal odstawić testy owulacujne, przyjmować kwas foliowy, zdrowo się odżywiać i nie myśleć o dziecku, tylko kochać się z partnerem wtedy, gdy ma się na to ochotę, A nie dlatego, że testy owy wychodza pozytywne. Wiem że to ciężkie, ale na prawdę pomaga. Trzymam za Ciebie kciuki !

reklama
Ja starałam się 2 lata 2 miesiące( licząc do tej ciazy w nawetbteraz jestem). Dopiero po półtora roku pierwszy raz zaszłam w ciaze( która poronilam). Pomogło... zajęcie się czymś innym. Lekarz mój zlecił masę badań wszystko było ok. Kazal odstawić testy owulacujne, przyjmować kwas foliowy, zdrowo się odżywiać i nie myśleć o dziecku, tylko kochać się z partnerem wtedy, gdy ma się na to ochotę, A nie dlatego, że testy owy wychodza pozytywne. Wiem że to ciężkie, ale na prawdę pomaga. Trzymam za Ciebie kciuki !
Dziękuje ❤️ Jednak badania zrobie nawy ze względu na to , jak zle się czuje od 3 miesięcy , bolą mnie jajniki brzuch.Mam takie napięcie przedmiesiaczkowe ze nie wyrabiam co miesiąc , zawroty głowy , mdłości , bóle , zimno dreszcze , ból piersi tak ze umyć się ciężko ... to nie jest normalne

Dziękuje ❤️ Jednak badania zrobie nawy ze względu na to , jak zle się czuje od 3 miesięcy , bolą mnie jajniki brzuch.Mam takie napięcie przedmiesiaczkowe ze nie wyrabiam co miesiąc , zawroty głowy , mdłości , bóle , zimno dreszcze , ból piersi tak ze umyć się ciężko ... to nie jest normalne
Rozumiem i jak najbardziej warto wykonać badania ;)

Do góry