reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania w ciąży

Witam
bardzo prosze o interpretacje wyniku jestem w 11 tyg ciazy.wczoraj odebralam wynik i troche sie przestraszylam ze mam podwyzszone leukocyty.a oto
badanie ogolne
glukoza nieobecna
bilirubina j.w
ciala ketonowe j.w
ciezar wlasciwy 1,015
krew slad-liza
ph 6,5
białko nieobecne
azotany j.w
leukocyty duzo
barwa zolta

osad moczu
nabłonki płaskie bardzo liczne,okragłe 1-2wpw
krwinki białe 25-35 wpw
kr,czerwone wył 2-3 wpw
pasma sluzu liczne
flora bakteryjna liczne
wizyte u ginekologa mam dopiiero za 1,5 tygodnia .ale byłam u lekarza rodzinnego i kazała mi pic zurawine i brac urosept 3x1 przez 10dni.czy tak dlugo moge brac w 11 tyg ciazy?

reklama
agusia żurawina ci nie zaszkodzi, ja od początku ciąży biorę żurawinę :-D Urosept tak samo. Mi jednak nie pomagał i przeniosłam się na Urinal.

Do góry