reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania Ogl w szpitalu.

Witam mam pytanie odnośnie szpitali w Poznaniu..
Natomiast jutro 16.03 mam wizytę u Ginekologa w pobiedziskach (mieszkam tu) obecnie jestem w 28tc 2tygodnie temu na wizycie zapowiedział mi że wypisze mi skierowanie na badania ogólne do szpitala w Poznaniu bo nie ma aż tak dobrego sprzętu teraz gdy ten wirus bardziej się rozprzestrzenia zastanawiam się czy jakikolwiek szpital mnie przyjmie...
A też się obawiam żeby mnie nie dopadł...
Proszę o jakąś podpowiedź bo się trochę denerwuje tym mysleniem...

reklama
Też byłam zaskoczona tym że chce mnie tylko na to wysłać [emoji849] Badania połówkowego jeszcze nie miałam , ale z tego co on mówił to że mnie wyśle na dokładniejsze do szpitala , ale właśnie jak jutro pójdę i wypisze mi te skierowanie to się go dokładniej zapytam czy oprócz tego jeszcze coś będzie to zadzwonię i się dowiem żeby nie jeździć i czasu nie marnować lub żeby się nie zarazić tym cholerstwem.

Jak mogłaś nie mieć badania połówkowego skoro jesteś w 28 tygodniu?! Kobieto, co ty piszesz. Do najlepiej 22 tygodnia ciąży powinnaś być po badaniu połówkowym, (w skrajnych przypadkach 26), a jeśli Twój lekarz prowadzący to olał to może czas zmienić lekarza?
Mam nadzieję, że tylko się pomyliłaś i że lekarz wykonał Ci to badanie...

reklama
Witam mam pytanie odnośnie szpitali w Poznaniu..
Natomiast jutro 16.03 mam wizytę u Ginekologa w pobiedziskach (mieszkam tu) obecnie jestem w 28tc 2tygodnie temu na wizycie zapowiedział mi że wypisze mi skierowanie na badania ogólne do szpitala w Poznaniu bo nie ma aż tak dobrego sprzętu teraz gdy ten wirus bardziej się rozprzestrzenia zastanawiam się czy jakikolwiek szpital mnie przyjmie...
A też się obawiam żeby mnie nie dopadł...
Proszę o jakąś podpowiedź bo się trochę denerwuje tym mysleniem...
I jak tam na Polnej? Jyz po badaniu?

Do góry