Deess.
Fanka BB :)
początki były trudne, ale teraz już jest okej poza bolącymi plecamiOoo super Gratulacje !! Jak się czujesz ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
początki były trudne, ale teraz już jest okej poza bolącymi plecamiOoo super Gratulacje !! Jak się czujesz ?
No pewnie tym bardziej że tuż tuż będziesz dzidzię tulić w ramionachpoczątki były trudne, ale teraz już jest okej poza bolącymi plecamiciężko już ale nie ma co narzekać
![]()
dokładnieNo pewnie tym bardziej że tuż tuż będziesz dzidzię tulić w ramionach![]()
bardzo mi przykro… macie jeszcze zarodki ?Cześć
Zrobiłam betę dziś 7dpt wyszła 2.3
Ehhh nic z tego
Tak mamy jeszcze trzy.bardzo mi przykro… macie jeszcze zarodki ?
Ściskam![]()
emocje są zawszeTak mamy jeszcze trzy.
Nie myślałam że będę to tak przeżywać bo mamy już Tosia i wtedy udało się za pierwszym razem więc teraz miało być uda się to uda przecież mamy nasze szczęście a jednak jest we mnie więcej tych emocji.
Cio za ciosememocje są zawszeale najważniejsze to się nie poddawać
Podchodzicie odrazu czy chcesz odczekać ?
superCio za ciosempodchodzimy odrazu nie ma na co czekać latka uciekają.