Deess.
Fanka BB :)
u mnie bez zmian , a ty kiedy betujesz ?Cześć dziewczyny co tam u Was?.
@Nadzieja1992 powtarzasz betę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie bez zmian , a ty kiedy betujesz ?Cześć dziewczyny co tam u Was?.
Tak jutroCześć dziewczyny co tam u Was?.
Szczerze to nie wiem... 10dpt mam w piątek za tydzień i zrobię bete a może wcześniej coś sikne... na zaleceniach mam 12-14dpt.u mnie bez zmian , a ty kiedy betujesz ?
Lepiej odczekaj do piątku po co masz się niepotrzebnie zamartwiać. Ja też mogłam nie iść we wtorekSzczerze to nie wiem... 10dpt mam w piątek za tydzień i zrobię bete a może wcześniej coś sikne... na zaleceniach mam 12-14dpt.
Dzisiaj ogólnie coś mnie od rana przeczyściło, ale całe szczęście już przeszło.
a jak się czujesz ?Lepiej odczekaj do piątku po co masz się niepotrzebnie zamartwiać. Ja też mogłam nie iść we wtorek
niby mówią, że w 9dpt beta jest na tyle widoczna że można już stwierdzić czy się powiodło. Każdy robi jak uważa u mnie klinika chce już w 6dpt ale następnym razem bym powiedziała im że za wcześnie i coś koło 8-10 bym zrobiłaSzczerze to nie wiem... 10dpt mam w piątek za tydzień i zrobię bete a może wcześniej coś sikne... na zaleceniach mam 12-14dpt.
Dzisiaj ogólnie coś mnie od rana przeczyściło, ale całe szczęście już przeszło.
Tylko ja miałam tego 3 dniowego zarodka i niby zalecają później , no ale zobaczę ile wytrzymama jak się czujesz ?
niby mówią, że w 9dpt beta jest na tyle widoczna że można już stwierdzić czy się powiodło. Każdy robi jak uważa u mnie klinika chce już w 6dpt ale następnym razem bym powiedziała im że za wcześnie i coś koło 8-10 bym zrobiła
3dni różnicy niby między 3dniowym a blastkąTylko ja miałam tego 3 dniowego zarodka i niby zalecają później , no ale zobaczę ile wytrzymam
ale co na jaki temat ?Hej dziewczyny mam skierowanie na badania prenatalne i lekarz powiedział mi ,ze z racji ,ze jest ciąża bliźniacza badania będę miała za darmo ale nigdzie nie znalazłam informacji na taki temat hmm… czy orientujecie się w tym temacie lub któraś była w podobnej sytuacji… nie chce być po badaniach zaskoczona