reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Dziewczyny kiedy zaczęliście czuć jajniki przy stymulacji?
Ja przy pierwszej procedurze mimo że nic praktycznie nie rosło czułam ciągle klucie i pobolewanie jajników. Przy tej obecnej czułam dużo intensywniejszy ból, straszny dyskomfort przed punkcją i do dnia wczorajszego czułam się i wyglądałam jak w 9 miesiącu ciąży 🤷 te odczuwanie jajników podczas stymulacji jest kwestią indywidualną. Powodzenia

Czesc dziewczyny,
Jestem tutaj nowa i dzisiaj dopiero dolaczylam… chyba dlatego ze mam mega stres….
4.10 mialam transfer 5 dniowej blastki 3AA
Dzisiaj zrobilam bete - wynik 1,7
Co o tym sadzicie? Pomozcie :(

Czesc dziewczyny,
Jestem tutaj nowa i dzisiaj dopiero dolaczylam… chyba dlatego ze mam mega stres….
Hej nie znam się aż tak ale wydaje mi się że trochę mała ta beta jak na 6 dpt blastki zweryfikuj w środę jednak zawsze do końca trzeba mieć nadzieję że ruszy z kopyta ✊

reklama
Ja przy pierwszej procedurze mimo że nic praktycznie nie rosło czułam ciągle klucie i pobolewanie jajników. Przy tej obecnej czułam dużo intensywniejszy ból, straszny dyskomfort przed punkcją i do dnia wczorajszego czułam się i wyglądałam jak w 9 miesiącu ciąży 🤷 te odczuwanie jajników podczas stymulacji jest kwestią indywidualną. Powodzenia

Czesc dziewczyny,
Powtórz za 48 h, 6 dni po transferze to jeszcze wcześnie.

Do góry