Katalinazed
Fanka BB :)
Super GratulacjeDziewczyny właśnie odebrałam wynik bety.. dzisiaj jest 9 dzień od transferu i wynik 370mlU
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super GratulacjeDziewczyny właśnie odebrałam wynik bety.. dzisiaj jest 9 dzień od transferu i wynik 370mlU
Gratuluję!!! Dużo zdrówka Wam życzęDziewczyny właśnie odebrałam wynik bety.. dzisiaj jest 9 dzień od transferu i wynik 370mlU
Jeśli masz jakieś wątpliwości to przełóż sobie na październik, upewnij się że wszystko jest w porządkuno no , ale i tak czekam 35dc i jeszcze nic . Raczej zrezygnuje z transferu wrześniowego , niepokoi mnie ból jajnika wole upewnić się u mojego gina czy jest ok czy jest takie torbiel bo nigdy mnie tak nie bolał nawet przed miesiączka
Teraz dbaj o siebie super, gratulacje pierwszy transfer?Dziewczyny właśnie odebrałam wynik bety.. dzisiaj jest 9 dzień od transferu i wynik 370mlU
A może nic złego się nie dziejeno no , ale i tak czekam 35dc i jeszcze nic . Raczej zrezygnuje z transferu wrześniowego , niepokoi mnie ból jajnika wole upewnić się u mojego gina czy jest ok czy jest takie torbiel bo nigdy mnie tak nie bolał nawet przed miesiączka
Teraz dbaj o siebie super, gratulacje pierwszy
sama nie wiem już może panikuje , ostatnio gin mówiła ze nie widzi nic niepokojącego..A może nic złego się nie dzieje
Super po tylu próbach musiało się już udać. Też będę miała podane dwa zarodki i metodę PSICIDziękuje To był już 5 raz… tym razem zdecydowaliśmy się na dwa zarodki i chyba się udałoJutro mam powtórzyć betę
To może niepotrzebnie się nakręcasz zaczniesz brać estrofem i wszystko pójdzie z górkisama nie wiem już może panikuje , ostatnio gin mówiła ze nie widzi nic niepokojącego..
dzisiaj dostałam okres , od jutra mam brać estrofem ...