reklama
Deess.
Fanka BB :)
jestem tam tezZaglądnij na wątek kto po in vitro. Jest tam sporo dziewczyn.
Hej ja jestem na samym początku przygotowańHej kochane
Jest tu jakaś kobietka, która tak jak ja przygotowuje się do invitro ?
Deess.
oo witamHej ja jestem na samym początku przygotowań
i jak idą przygotowania ? jaki etap ?
Deess.
mu właśnie tez na końcówce badań , usiedliśmy przy wyborze procedury i tak patrzę a tam te same badania są wliczone co lekarz przepisał żeby robić na własna rękę nie wiem czy to normalne ? dzwoniłam do kliniki to mi powiedziano zebym wysłała skany tych badań które już mamy i da znać czy wystarczy czy coś jeszcze dorobić . nie wiem dziwne toMam zrobione wszystkie badania jakie zlecił lekarz 26 maja jadę na ustalenie planu stymulacji aby w pierwszych dniach czerwca (początek cyklu) mogła zacząć stymulacje i podejść do punkcji (o ile wszystko będzie rosło prawidłowo)
Nam podczas rozmowy kwalifikacyjnej do programu dofinansowania wystawił skierowanie na badania, które miałam wykonać w Klinice (pakiet tych badań był uwzględniony dofinansowaniem więc za sporą ilość badań zapłaciłam "grosze")
Bo kariotyp robiłam w grudniu
Deess.
ja właśnie robiłam na własna rękę kariotypy, a jestem przez kwalifikacyjna a dziwne ze skierowała tyle badań a nie wiadomo czy się zakwalifikujemyNam podczas rozmowy kwalifikacyjnej do programu dofinansowania wystawił skierowanie na badania, które miałam wykonać w Klinice (pakiet tych badań był uwzględniony dofinansowaniem więc za sporą ilość badań zapłaciłam "grosze")
reklama
U nas sprawa była pewna że się zakwalifikujemy (tak powiedział na lekarz w listopadzie ze względu na naszą sytuację) ale czekaliśmy na dofinansowania dla wielkopolski więc rozmowa kwalifikacyjna była tylko wizytą która oficjalnie miała nas zatwierdzić
I na tej właśnie wizycie (20 kwietnia) lekarz zlecił badania do zrobienia, żebym mogła mieć wyniki na wizytę 26 maja
Dużo tych badań robicie ?
I na tej właśnie wizycie (20 kwietnia) lekarz zlecił badania do zrobienia, żebym mogła mieć wyniki na wizytę 26 maja
Dużo tych badań robicie ?