reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Hej dziewczyny 😔ja od godziny leżę w szpitalu 😔
Dostałam żywego krwawienia i odrazu pojechałam do szpitala 😭
Zrobili usg, pęcherzyk widać-ordynator twierdzi że na chwilę obecną jest okej bo pęcherzyk jest żywy. Nie do końca mnie uspokoiła 😔
Spędzę tu trzy dni na ginekologi😔

Hej dziewczyny 😔ja od godziny leżę w szpitalu 😔
Dostałam żywego krwawienia i odrazu pojechałam do szpitala 😭
Zrobili usg, pęcherzyk widać-ordynator twierdzi że na chwilę obecną jest okej bo pęcherzyk jest żywy. Nie do końca mnie uspokoiła 😔
Spędzę tu trzy dni na ginekologi😔
Oo kurcze, a nie mówił skąd mogło wystąpić krwawienie?
Moja siostra na początku ciąży też tak miała, ponieważ miała krwiaka, który pękł. Całe szczęście wtedy też nie uszkodził nic.

Oo kurcze, a nie mówił skąd mogło wystąpić krwawienie?
Moja siostra na początku ciąży też tak miała, ponieważ miała krwiaka, który pękł. Całe szczęście wtedy też nie uszkodził nic.
Usłyszałam tylko że może "wszczepił się" w naczynko i stąd krwawienie🤔

Dostaje luteine więc się zahamowało, dziś mam cały dzień leżeć a jutro zrobią usg i będzie wiadomo co dalej 🤔😔

Usłyszałam tylko że może "wszczepił się" w naczynko i stąd krwawienie🤔

Dostaje luteine więc się zahamowało, dziś mam cały dzień leżeć a jutro zrobią usg i będzie wiadomo co dalej 🤔😔
boże kochana jestem z tobą całym ❤️ będzie dobrze , kropek chciał zakomunikować tobie ze jest was teraz dwoje ❤️

ja po wizycie zaczynamy stymulację , "delikatna " jak to pani doktor określiła ze względu na moje wysokie AMH, raz dziennie Menopur i od 5 dc przez 4 dni mam brać rano Cetroide . wyniki spoko , także zaczynamy

ja po wizycie zaczynamy stymulację , "delikatna " jak to pani doktor określiła ze względu na moje wysokie AMH, raz dziennie Menopur i od 5 dc przez 4 dni mam brać rano Cetroide . wyniki spoko , także zaczynamy
Super ! Wy już w większości będziecie "po", gdy ja będę zaczynać...
A może jednak ktoś przewiduje stymulację na połowę i punkcję na koniec lipca?

reklama
Do góry