reklama
Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytęHej niewiele wniosła, w poniedziałek zapadnie decyzja czy w sobotę podchodzimy do transferu. Endometrium jest jeszcze cienkie jest też i pęcherzyk ma 14 mm i robiłam estradiol i progesteron. Więc czekamy...
Nadzieja1992
Fanka BB :)
Hej dziewczyny ! Dzwoniłam do kliniki rozmowę kwalifikacyjną mamy 29 czerwca myślałam że uda się szybciej, ale mój lekarz jest na urlopie muszę jechać w piątek zrobić FSH bo mam z lutego i mówiła kobitka że już za stary wynik.
Katalinazed
Hej dziewczyny endometrium powoli rośnie więc decyzja jeszcze nie zapadła...czekamy do środy. To są dni kiedy jestem już zmęczona tym wszystkim i tymi częstymi wizytami ehh
Hej przykro mi że jeszcze musisz czekać ciągła niewiadoma męczyHej dziewczyny endometrium powoli rośnie więc decyzja jeszcze nie zapadła...czekamy do środy. To są dni kiedy jestem już zmęczona tym wszystkim i tymi częstymi wizytami ehh
Ja również czekam do środy za decyzją czy w piątek punkcja czy dopiero za miesiąc lekarz dziś nie do końca był zadowolony z wielkości i ilości pęcherzyków. Jeszcze do jutra biorę Bemfole 150 i Orgalutran
Dwa tygodnie miną szybkoHej dziewczyny ! Dzwoniłam do kliniki rozmowę kwalifikacyjną mamy 29 czerwca myślałam że uda się szybciej, ale mój lekarz jest na urlopie muszę jechać w piątek zrobić FSH bo mam z lutego i mówiła kobitka że już za stary wynik.
Katie92
Zaangażowana w BB
Super! Szybko przeleci!Hej dziewczyny ! Dzwoniłam do kliniki rozmowę kwalifikacyjną mamy 29 czerwca myślałam że uda się szybciej, ale mój lekarz jest na urlopie muszę jechać w piątek zrobić FSH bo mam z lutego i mówiła kobitka że już za stary wynik.
Katie92
Zaangażowana w BB
Wierzę. A czekanie najgorsze. I te wizyty częste. Człowiek myśli, że może to już, a tu znowu studzą emocje. Dużo wytrwałości i cierpliwości kochana Ci życzę. Każdej z nas przyda się a jak będziesz miała gorszy dzień, zawsze możesz nam napisać.Hej dziewczyny endometrium powoli rośnie więc decyzja jeszcze nie zapadła...czekamy do środy. To są dni kiedy jestem już zmęczona tym wszystkim i tymi częstymi wizytami ehh
Katie92
Zaangażowana w BB
Organizm słabo reaguje na stymulacje?Hej przykro mi że jeszcze musisz czekać ciągła niewiadoma męczy
Ja również czekam do środy za decyzją czy w piątek punkcja czy dopiero za miesiąc lekarz dziś nie do końca był zadowolony z wielkości i ilości pęcherzyków. Jeszcze do jutra biorę Bemfole 150 i Orgalutran
reklama
Nadzieja1992
Wiesz niby szybko i nie jak człowiek taki niecierpliwy i tak mnie wcisnęła znalazła miejsce bo tak to wizyta przypadała by na połowę lipca . Powiedziała , że im szybciej tym lepiej zacznę skończę i będę miała z głowy. Bardzo mam fajne dziewczyny w rejestracji takie życzliwe , pomocne , zawsze podtrzymają na duchu a powiedźcie mi kto już po rozmowie kwalifikacyjnej czy długo się czeka na rozpoczęcie procedury zastrzyki leki itd. I czy te 10-12 dni to prawdziwy czas podany w internecie jeśli chodzi o przyjmowanie zastrzyków i punkcje? Czy trwa to dłużej . Boje się wystąpienia tej hiperstymulacji i narkozyDwa tygodnie miną szybko