reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
Hej dziewczyny ! 🥰 Dzwoniłam do kliniki rozmowę kwalifikacyjną mamy 29 czerwca myślałam że uda się szybciej, ale mój lekarz jest na urlopie 😢🤷 muszę jechać w piątek zrobić FSH bo mam z lutego i mówiła kobitka że już za stary wynik.

Hej dziewczyny 🌷 endometrium powoli rośnie więc decyzja jeszcze nie zapadła...czekamy do środy. To są dni kiedy jestem już zmęczona tym wszystkim i tymi częstymi wizytami ehh

Hej dziewczyny 🌷 endometrium powoli rośnie więc decyzja jeszcze nie zapadła...czekamy do środy. To są dni kiedy jestem już zmęczona tym wszystkim i tymi częstymi wizytami ehh
Hej przykro mi że jeszcze musisz czekać 😔ciągła niewiadoma męczy 😔
Ja również czekam do środy za decyzją czy w piątek punkcja czy dopiero za miesiąc 😔lekarz dziś nie do końca był zadowolony z wielkości i ilości pęcherzyków. Jeszcze do jutra biorę Bemfole 150 i Orgalutran
😔

Wierzę. A czekanie najgorsze. 😔 I te wizyty częste. Człowiek myśli, że może to już, a tu znowu studzą emocje. Dużo wytrwałości i cierpliwości kochana Ci życzę. Każdej z nas przyda się ❤️ a jak będziesz miała gorszy dzień, zawsze możesz nam napisać. ❤️

Hej przykro mi że jeszcze musisz czekać 😔ciągła niewiadoma męczy 😔
Ja również czekam do środy za decyzją czy w piątek punkcja czy dopiero za miesiąc 😔lekarz dziś nie do końca był zadowolony z wielkości i ilości pęcherzyków. Jeszcze do jutra biorę Bemfole 150 i Orgalutran
😔
Organizm słabo reaguje na stymulacje? 😔

reklama
Dwa tygodnie miną szybko 🙂🤞
Wiesz niby szybko i nie jak człowiek taki niecierpliwy 😁 i tak mnie wcisnęła znalazła miejsce bo tak to wizyta przypadała by na połowę lipca . Powiedziała , że im szybciej tym lepiej zacznę skończę i będę miała z głowy. Bardzo mam fajne dziewczyny w rejestracji takie życzliwe , pomocne , zawsze podtrzymają na duchu 😊 a powiedźcie mi kto już po rozmowie kwalifikacyjnej czy długo się czeka na rozpoczęcie procedury zastrzyki leki itd. I czy te 10-12 dni to prawdziwy czas podany w internecie jeśli chodzi o przyjmowanie zastrzyków i punkcje? Czy trwa to dłużej . Boje się wystąpienia tej hiperstymulacji i narkozy 😱

Do góry