reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Badania do invitro - przygotowania 🙏🏻✊🏻

reklama
a nie możesz poprosić o koszta ? powinni dać bez problemu
Zapytam w środę. Dzisiaj też mnie zdenerwowały bo wiecznie jakieś problemy zero organizacji pytałam czy mogę swój wynik z poprzedniego badania a ona a co nie dałam mówię że nie a nie jest w karcie pani telefonu nie odbierała jak dzwoniliśmy a tam lek trzeba wykupić i brać mówię odebrałam i lek biorę więc nie wiem co to za nieład. 😡

Zapytam w środę. Dzisiaj też mnie zdenerwowały bo wiecznie jakieś problemy zero organizacji pytałam czy mogę swój wynik z poprzedniego badania a ona a co nie dałam mówię że nie a nie jest w karcie pani telefonu nie odbierała jak dzwoniliśmy a tam lek trzeba wykupić i brać mówię odebrałam i lek biorę więc nie wiem co to za nieład. 😡
nie masz kartoteki internetowej? u mnie na bieżąco wyniki pojawiają się w mojej prywatnej karcie w necie . tam klinika kazała założyć na samym początku , dzięki czemu nie muszę wozić ze sobą całej grubej teczki z badaniami bo jeśli nawet robiłam coś w innym laboratorium to wysyłałam na pocztę do kliniki i oni dołączali je do moich akt

nie masz kartoteki internetowej? u mnie na bieżąco wyniki pojawiają się w mojej prywatnej karcie w necie . tam klinika kazała założyć na samym początku , dzięki czemu nie muszę wozić ze sobą całej grubej teczki z badaniami bo jeśli nawet robiłam coś w innym laboratorium to wysyłałam na pocztę do kliniki i oni dołączali je do moich akt
A coś Ty pierwsze słyszę od Ciebie że takie coś jest. Mnie o moje wcześniejsze jakieś tam wyniki pytał na pierwszych dwóch wizytach i tyle teczki mam ze sobą ale nie potrzebuje ich o nic nie pytają. Żadnego internetowego konta tam nie ma. Burdel na kółkach dzisiaj dziewczyna w zaawansowanej ciąży przyszła chciała swój wynik z cytologii a one zgubiły 🤷

reklama
A coś Ty pierwsze słyszę od Ciebie że takie coś jest. Mnie o moje wcześniejsze jakieś tam wyniki pytał na pierwszych dwóch wizytach i tyle teczki mam ze sobą ale nie potrzebuje ich o nic nie pytają. Żadnego internetowego konta tam nie ma. Burdel na kółkach dzisiaj dziewczyna w zaawansowanej ciąży przyszła chciała swój wynik z cytologii a one zgubiły 🤷
szkoda ze twoja klinika nie ma tego bo to mega ułatwienie jest

Do góry