reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Babydream

My pieluch jeszcze nie używaliśmy z Rossmana, ale kosmetyki polecam nie tylko ze względu na cenę i jakość, ale też dlatego, że nie mają żadnych konserwantów ani innej chemii ! Co do słoiczków to jeszcze to przed nami, le nie chce mi się wierzyć że daliby tam zgniłe owoce :no::szok:

reklama
Mu używamy od jakiegoś czasu pieluch tej firmy i jesteśmy bardzo zadowoleni, poza tym kupujemy jeszcze płatki kosmetyczne kwadratowe - są najlepsze do codziennej pielęgnacji maluszka:-)

Moje dziecko pieluchy przesikuje ( np. na noc tylko Pampersa zakładam, bo wszystkie inne przesika), chusteczki jak dla mnie za suche:no:

Za to słoiczki/kaszki/soczki polecam z czystym sumieniem:-) Kosmetyków nie próbowaliśmy;-)

dobra firma :)
skład kosmetyków po prostu super
pileuchy tez ok :)
deserki i obiadki mały chętnie zjada i nawet myślę ze duzo smaczniejsze niz innych firm

My proóbowaliśmy pieluchy Babydream, 2 rodzaje, i te ciut droższe były nawet fajne. MInus tylko, że dość sporo ich szło. Teraz jednak kupujemy Pampersa, bo jak są na promocji to można za dobrą cenę wyhaczyć i idzie ich duuużo mniej niż tamtych ;)
Używaliśmy też chusteczek nawilżanych(różowych), i bardzo je lubiłam. Jak kupiłam inne to faktycznie mogę stwierdzić, że nie ociekają płynem, ale bardzo suche też nie są. Generalnie bardzo je lubię :)
I jeszcze patyczki do uszu kupujemy rossmanowe, i największy jak dla mnie hit- podkłady Babydream do przewijania :) Super sprawa:)
Kosmetyków nie używamy, więc się nie wypowiem :)

reklama
Do góry