reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Nie umiem sobie wyobrazić co przechodzisz, choć moja mama miała raka jajnika. Proszę podaj na prv numer konta, chciałabym dołożyć jakiś grosz
Hej :-)
Wyslalam Ci wiadomosc na PW, doszla?
Kasiulka_1980
Witajcie Kochane koleżanki
U mnie raz lepiej, raz gorzej. Niestety mam chyba najgorszy skutek uboczny chemioterapii - neuropatie. Uniemożliwia mi ona chodzenie bo mam zdretwiale stopy i ich nie czuje. To takie uczucie jak Wam czasami scierpnie noga i probujecie isc i sie nie da. Niby dostaje na to lekarstwo ale nie pomaga. Pofadam z lekarzem moze jest na to lepszy lek nawet droższy, byleby pomógł.
A tak poza tym to sobie odpoczywam, co 4 godziny dostaje morfine wiec jakos sobie spokojnie to przechodze.
Najbardziej brakuje mi zabaw z coreczkami :-(
U mnie raz lepiej, raz gorzej. Niestety mam chyba najgorszy skutek uboczny chemioterapii - neuropatie. Uniemożliwia mi ona chodzenie bo mam zdretwiale stopy i ich nie czuje. To takie uczucie jak Wam czasami scierpnie noga i probujecie isc i sie nie da. Niby dostaje na to lekarstwo ale nie pomaga. Pofadam z lekarzem moze jest na to lepszy lek nawet droższy, byleby pomógł.
A tak poza tym to sobie odpoczywam, co 4 godziny dostaje morfine wiec jakos sobie spokojnie to przechodze.
Najbardziej brakuje mi zabaw z coreczkami :-(
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Kasiu - mam nadzieję, ze da się ten lek zastąpić bardziej skutecznym, bez skutków ubocznych. Życzę Ci dużo sił. Z pewnością dodają Ci ich Twoje córeczki. Trzymam mocno kciuki.
Lipcowa mama 2010 i 2012
Lipcowa mama 2010 i 2012
Kasiulka_1980
Mysza teraz zauważyłam, że jesteś lipcowa mama 2010 i 2012 a ja jestem czerwcowa mama 2010 i 2012 :-)
Jeszcze raz dziękuję Wam za wsparcie.
Jeszcze raz dziękuję Wam za wsparcie.
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Kasiu - suwaczek coś nie działa jak powinien, ale po prostu dawno tu nie byłam. Tak mam córkę z 7 lipca 2010 i z 8 lipca 2012. Oj jak się namiętnie śledziło swego czasu, jak się rozpakowywałyście :-)
Kasiulka_1980
Kasiu - suwaczek coś nie działa jak powinien, ale po prostu dawno tu nie byłam. Tak mam córkę z 7 lipca 2010 i z 8 lipca 2012. Oj jak się namiętnie śledziło swego czasu, jak się rozpakowywałyście :-)
Kochana, bardzo dziękuję za balkonik. Nie wiedziałam, że to od Ciebie. Dopiero Beata mnie uswiadomila. Dzięki Tobie dzisiaj pierwszy raz od miesiąca chodziłam na nogach! Dziękuje. Jesteś Kochana
reklama
Kasiulka_1980
Kasiulka jak się czujesz? coś lepiej ze stopami?
Mocno trzymam za Ciebie kciuki &&&&&&&&&&&&
i przesyłam pozytywne fluidki dla lepszego samopoczucia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ))
Ze stopami niestety nie, ale chodziłam dzisiaj :-)
Czuje się raz lepiej raz gorzej. Mam niestety problem ze spaniem. Budzę się ok 3:00 i nie mogę spać :-(