reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Babyboomowa grupa wsparcia - spotkania online

reklama
Ja to szczerze nie wiem czy do 21ej nie padne. Synek wstaje bardzo wcześnie i wieczorem za bardzo nie wiem kto kogo usypia[emoji16] no ale postaram się nie spać.
A i w ogóle co to znaczy "na zoomie" ? Nie jestem biegła w technologicznym nazewnictwie (myślę że tu o technologie chodzi).
Zoom to chyba komunikator gdzie można prowadzić video-rozmowy z dużą ilością osób na raz

reklama
Pochrzaniły mi się daty ze zmęczenia i myślałam, że jest dzisiaj wtorek. Wygląda, ze ruszamy w piatek z pierwszym nagraniem. Bede dawała znac jutro :)

Udało się. Dołączajcie w pt. o 21:00 Zapraszajcie znajome dziewczyny. Trzeba jakoś odparować. A jutro zastanowimy się własciwie gdzie jesteśmy i dokąd idziemy ;) I czy oszalałyśmy już, czy zrobimy to za chwilę. A tak naprawdę przyjrzymy się, jak sobie samemu można pomóc w tym czasie, kiedy zrobiło się jakby inaczej...
@Ania936 @Duch Doris92 Paula265 Søde85 _agnieszka_ Marynia88 Kruszek91 Angelika121210 Lusia62 Agnieszka 123456789 Dagulina Destino Kaska_85 Żana10 Martitka5 Hinata Ewela821 Zani2407

Dziewczyny, pisze głównie do tych co się wahają :) udało mi się uczestniczyć w kilku czatach online i powiem wam, że bardzo pozytywnie się zaskoczyłam. Miałam takie o podejście do sprawy ale po pierwszym spotkaniu ... to wciąga. A dlaczego? Bo po pierwsze mamy trudny czas, po drugie potrzebujemy wsparcia m.in. emocjonalnego, dzięki któremu możemy poukładać sprawy do właściwych szyfladek, a po trzecie... uczestniczą w tym działaniu cudowne osoby ♡ ja jestem zauroczona ♡ Także dziewczyny do dzieła :*

Niestety nie mogłam być z Wami na żywo ale oglądałam później i napiszę jedno - DZIĘKUJĘ. Dobrze słyszeć że mogę sobie pozwolić na emocje, nawet na złość i nie uwłacza to mi w roli dobrej Matki. Niby to wiedziałam ale...
Dziękuję Ci Aniu za pokazanie też jak można dziecku wytłumaczyć kłótnie między rodzicami. Zapamiętam i wykorzystam.

reklama
Mi się bardzo podobało spotkanie :) i nie mogą się doczekać następnego. Napakowane ogromem informacji, takich które dosłownie zapalają światło w głowie i to wszystko w przyjemnej atmosferze :) Czasy są niekomfortowe dla wielu z nas, a takie wsparcie psychiczne jest nieocenione. Wielkie brawa dla Ani za to, że daje nam szanse zrozumieć, co ten nasz organizm chce nam powiedzieć poprzez różne, skrajne emocje :)

Do góry