reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Azoospermia czy to wyrok !?

reklama
Cześć
Szukałam odpowiedniego watkui chyba znalazłam. Robiliśmy badanie początkiem roku. Wynik 0. Za miesiąc kolejne -wynik 0. W PRYWATNEJ KLINICE. Z różnych przyczyn nie diagnozowalismy, nie leczyliśmy. Minęło 8 miesięcy, tydzień temu dowiedziałam się że jestem w ciąży Narazie nie potrafię się cieszyć, milion wątpliwości i pytan, ponieważ to dopiero 4 tc i gin stwierdził że taka ciąża jest nierealna a jeśli już się zdarzyła to prawdopodobnie i tak poronie Ktoś zna taki przypadek ??? W sensie CUD ????
Cześć,
Minęło już dwa lata od postu, ale może zajrzysz :) Mam pytanie, jak długo się staraliście zanim zaszłaś w ciążę? Bo widzę po postach, że zastanawiasz się czy wyniki nasienia nie były przekłamane. Ale jeśli staraliście się dłuższy czas, to może jednak nie były fałszywe i to naprawdę CUD :) My jesteśmy w podobnej sytuacji i czytając takie informacje jak Twoja, zaczynam wierzyć, że cuda jednak się zdarzają. Jest to chyba druga taka informacja w Internecie, jaką dziś przeczytałam! Wcześniej kompletnie nic takiego nie było...! I jak tam maluszek?? :) Pozdrawiam

Hej chciałbym napisać coś dla pokrzepienia waszych serc i ducha. Miałem 2 razy test. Azospermia... załamka itd. Później pojawiło się nawrócenie. (Szustak.Pawlilukiewicz itd.)Zdecydowaliśmy się na adpocje. Po 3 latach od narodzin adopcyjnych. Nie wiemy naprawdę jak... (Palec Boży) pojawia się biologiczne maleństwo. Zaznaczam tylko że nic (sztucznie) nie robiliśmy już w tym kieruknu. Pisze to aby wam dodać otuchy i wyznaczyć może nowe kieunki. Bóg z wami.

Do góry