reklama
Ja używałam fridę i byłam zadowolona. Choć krótko bo moje dzieci miały niewielkie problemy z noskami. Później szybko załapały dmuchanie (dawałam im różne rzeczy do wąchania) . Pingo jest dosyć drogi, ale to Ty decydujesz czy chcesz elekryczny czy sama buzią będziesz regulowała siłę ssania. A dlaczego nie frida? Potrzebujesz elekryczny?
Ostatnia edycja:
ja polecam Haxe, ma nawet melodyjki dla dzieci
Mała siła płuc + po prostu wydaje mi się to mało higieniczneJa używałam fridę i byłam zadowolona. Choć krótko bo moje dzieci miały niewielkie problemy z noskami. Później szybko załapały dmuchanie (dawałam im różne rzeczy do wąchania) . Pingo jest dosyć drogi, ale to Ty decydujesz czy chcesz elekryczny czy sama buzią będziesz regulowała siłę ssania. A dlaczego nie frida? Potrzebujesz elekryczny?
W takim razie zdecyduję się chyba na Pingo Bardzo dziękuję
reklama
To tylko wydaje się mało higieniczne "wszystko" z noska zbiera się w zbiorniku , ale pewnie taki będzie wygodniejszy, później sama ocenisz czy warto każde dziecko inne przy drugim prawie wogóle nie używałam .Mała siła płuc + po prostu wydaje mi się to mało higieniczne
W takim razie zdecyduję się chyba na Pingo Bardzo dziękuję
Podziel się: