reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aaaa!!! :szok: :szok: cholera jasna, a ja mam termin kilka dni przed Sarą, mówicie że sex przyspiesza? hihi tez juz chcę. Dzisiaj dopadnę męża. A co!!

Sara gratuluję kochana, opiekuj się kruszynką, całuski!!!!

reklama
No podobno przyspiesza-ja tez mam zamiar dopasc meza ale moze jeszcze sie wstrzymam do nastepnego tygodnia co by maly dluzej w brzuszku zostal:-):-):-)

sex przyspiesza wyprobowalam sama w pierwszej ciazy na drugi dzien mlody sie urodzil...

o matko normalnie się zszokowałam!!:szok:

Sara gratulacje!!!

Dziewczyny a może porody powinnysmy wpisywać w takim wątku jak
Nowiny z Porodówek??to tylko moja propozycja..

Myfa tak od razu dziala?moj m juz sie nie moze doczekc-musze go powstrzymac hehhe.
Ale chyba nie na kazda kobiete dziala tak szybko???

madzik-pomysł dobry-zrobiłam 2w1 - czyli opisy porodów wraz z nowinami z porodówek!

Słuchajcie, u mnie to nie desperacja.. ale powiem Wam czy i za którym razem zadziałało hahaha :-D

modroklejka to wpisz już tam naszą sarę jako że urodziła:-)

Normalnie zszokowana jestem.. Zazdroszcze jej ze już ma Julitke ze sobą :-)
Aż mi dech w piersiach zaparło jak to przeczytałam.... do tej pory czuje emocje..
matko to marcówki kolejne juz.. Choc ja na końcówce wiec najwięcej czekania.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry